Provincie Utrecht

bus?

Blij met de bus?

24-4-2007 -

Provincie start discussieforum over busvervoer

Blij of juist niet blij met de bus? In beide gevallen zijn inwoners van de provincie Utrecht aan het juiste adres bij E-spraak. Onder deze naam heeft de provincie Utrecht een discussieforum op Internet geopend, waarbij klanten hun mening kunnen geven over de kwaliteit van het busvervoer. Ga hiervoor naar www.e-spraak.nl/OV-visie-Utrecht

Gebruikers van het openbaar vervoer kunnen via deze digitale weg met elkaar in gesprek over zaken als de toegankelijkheid van de streek- en stadsbussen in Amersfoort, de veiligheid, informatie op de haltes en de dienstregelingen. Ook zelf een eigen discussieonderwerp aankaarten is mogelijk. Op de website staat een aanklikbare kaart met lijnen van bussen die nu of vanaf 2009 in opdracht van de provincie Utrecht rijden. Dit zijn overigens niet alle openbaar vervoerverbindingen in de provincie, want in het gebied rondom de gemeente Utrecht is het Bestuur Regio Utrecht verantwoordelijk voor het openbaar vervoer.

Prik met een punaise ook uw commentaar
E-Spraak werkt snel en eenvoudig. Nadat bezoekers zich hebben aangemeld, kunnen zij door een punaise op een buslijn te prikken hun commentaar achterlaten. Verder is het mogelijk om te reageren op stellingen die op de website worden geponeerd over diverse thema's rondom het openbaar vervoer. Via het forum kan iedere bezoeker ook zelf een nieuwe discussie starten. Uw mening telt mee!
De provincie Utrecht heeft E-spraak geopend om het commentaar van de klant te verzamelen, voordat de provincie vanaf december 2008 nieuwe vergunningen afgeeft voor het openbaar vervoer. Met deze bijdragen van de klant kan de provincie de afspraken voor de nieuwe vergunningen aanscherpen. Tot 1 juli blijft E Spraak in de lucht. Uw reactie is van harte welkom!

Meer informatie: Ron van Dopperen, telefoon 030- 258 3196