Ingezonden persbericht


Han van den Hof nieuwe algemeen directeur Symantec Nederland

ZALTBOMMEL, 24 april 2007 - Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) heeft Han van den Hof met ingang van 1 april 2007 tot algemeen directeur van Symantec Nederland benoemd. Tevens heeft Symantec besloten de Benelux-organisatie op te delen in een Nederlandse en Belgische/Luxemburgse tak. Belgie en Luxemburg vallen onder de verantwoordelijkheid van Symantec Frankrijk.

Han van den Hof heeft een ruime ervaring in de IT wereld, zo was hij onder meer commercieel directeur van PeopleSoft Nederland en algemeen directeur J.D. Edwards Benelux. Zijn loopbaan nam een aanvang bij Olivetti Nederland waar hij diverse functies bekleedde.

Van den Hof (48) is afgestudeerd jurist en is getrouwd en heeft drie kinderen.

Over Symantec
Symantec is wereldwijd toonaangevend op het gebied van infrastructurele software waarmee bedrijven en consumenten vol vertrouwen kunnen deelnemen aan een wereld vol netwerken. Het bedrijf stelt zijn klanten in staat om hun infrastructuur, informatie en interacties te beschermen door software en services te leveren die de risico's verkleinen voor de beveiliging, beschikbaarheid, naleving van wet- en regelgeving en systeemprestaties. Symantec is gevestigd in Cupertino (Californië) en is actief in veertig landen. Kijk voor meer informatie op www.symantec.nl.

Opmerking voor persmedewerkers: meer informatie over Symantec en de Symantec-producten vindt u in de nieuwssectie van Symantec op http://www.symantec.com/news. Symantec, het Symantec-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Symantec Corporation of een van haar partners in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn van de respectieve bedrijven en worden als zodanig erkend.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:
Marjolein Klaassen
Symantec
06 - 53 25 46 35
marjolein_klaassen@symantec.com

Stefan de Krijger & Margriet van Hal
Pleon voor Symantec
020 - 487 40 00
stefan.dekrijger@pleon.com
margriet.vanhal@pleon.com