Politie Limburg-Zuid

Datum dinsdag 24 april 2007

Urmond: Vermissing drie kinderen

Sinds gisteren, maandag 22 april, worden twee jongens en een meisje, verblijvende in de instelling Gastenhof in Urmond vermist. Ze verlieten omstreeks kwart over negen 's avonds deze instelling aan de Raadhuisstraat 13 in Urmond. Gastenhof is een instelling voor behandeling van licht verstandelijk gehandicapte jongeren. Vanmiddag zijn de kinderen omstreeks 15:00 uur nog samen gezien in Maastricht. Het gaat om Diana Cau, Michael de Lorijn en Robert Heiligers.

Diana Cau is 10 jaar en 1 meter 50 lang. Ze heeft een slank postuur en half lang bruin haar. Ze droeg een spijkerbroek met daarop een licht roze shirt met korte mouwen en wandelschoenen.

Michael de Lorijn is 13 jaar en ongeveer 1 meter 60 lang. Hij heeft kort lichtbruin haar. Hij droeg een donkergrijs shirt met lange mouwen en een spijkerbroek. Michael draagt een beugel.

Robert Heiligers is 14 jaar oud en ongeveer 1 meter 50 lang. Ook hij heeft kort licht bruin haar. Hij droeg een zwart shirt en een zwarte lange sportbroek. Robert moet medicatie krijgen, maar heeft die niet bij zich. Zonder deze medicatie wordt hij angstig en gaat hij onrustig verdrag vertonen.

De kinderen hadden tevens allemaal een jas bij zich.

Mensen die de kinderen hebben gezien of die weten waar zij zich bevinden, worden verzocht contact op te nemen met de politie Limburg-Zuid, via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Deze informatie staat ook op www.vermistekinderen.nl

(Bijgevoegd zijn de foto's van de drie kinderen)

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616

---- --