Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Zaterdag 5 mei organiseert de PV van het ministerie van VWS een busreis naar het optreden van rocklegende Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, in het Gelredome te Arnhem,. PV-leden (één introducé toegestaan) kunnen mee voor EUR 50,- p.p. Hiervoor krijg je het vervoer en een veldkaartje Het concert begint om 19.30 uur en naar verwachting zijn we om 00.45 uur `s nachts weer terug in Den Haag.

De bus vertrekt om 16.45 uur vanaf het busplatform bij Den Haag Centraal. Na afloop van het concert rijden we meteen weer terug naar Den Haag.

Aanmelden/betalen rechtstreeks bij Paul Schulpen, coördinator PV-VWS, tel 0636157971 of email: p.schulpen@minvws.nl. Het geld storten op giro: 636692, tnv Personeelsvereniging VWS te Den Haag.

Roger Waters brengt in het Gelredome een bijna drie uur durende live set ten gehore, met als klap op de vuurpijl een integrale live uitvoering van meesterwerk The Dark Side of the Moon. Roger Waters heeft met zijn twee recente shows in Nederland (Arrow Rock Festival op 10 juni en Ahoy' op 7 juli 2006) bewezen dat hij niet alleen medeoprichter was van Pink Floyd, maar tevens de belangrijkste songschrijver en conceptbedenker van deze meest succesvolle psychedelische rockband uit de geschiedenis. Superlatieven ontbraken dan ook niet in de recensies van deze shows. Ook het komende concert in het Arnhemse Gelredome op 5 mei zal weer spectaculair worden, bomvol Pink Floyd klassiekers. Geïllustreerd met een gigantische lichtshow, diashow (incl. vloeistofprojecties), videobeelden en verrassende geluidseffecten, staat de eerste helft van het concert in het teken van de oude hits van Pink Floyd, onder andere afkomstig van succesalbum 'The Wall' uit 1979. Tevens laat Roger Waters werk van zijn soloalbums horen. Na een korte pauze presenteert Roger Waters vervolgens integraal het gehele album 'The Dark Side of the Moon' uit 1973, compleet vanaf de song 'Speak to Me' tot en met 'Eclipse'. Aldus OOR: "Een ervaring om nooit meer te vergeten."