Arriva


10 april 2007.

Naar Taptoe Thialf tegen sterk gereduceerd tarief

Arriva Touring verzorgt vervoer naar de Taptoe Thialf op 5 mei 2007

Tijdens de derde editie van de Taptoe in Thialf op 5 mei 2007, verzorgt Arriva Touring het vervoer. Hiermee worden met name groepen uit verzorgingstehuizen in staat gesteld het evenement te bezoeken. Arriva werkt samen met leerlingen Zorg en Welzijn van het Friesland College die minder valide bezoekers begeleiden. Uiteraard kan iedereen gebruik maken van het vervoer.

De Taptoe is een demonstratie van verschillende muziekcorpsen. Deze muziekcorpsen voeren verschillende fanfare muziekstukken op. Tijdens deze muziekstukken zullen de muziekanten allerlei ingewikkelde showfiguren lopen met medewerking van enkele lichtshows. Vroeger was het de bedoeling van een Taptoe om militaire muziek en diverse krijgsmachtdelen van Defensie aan een groot publiek te laten zien.

Voor een sterk gereduceerd tarief kan een bus gehuurd worden bij Arriva Touring. Entreekaarten kunnen ook besteld worden bij Arriva Touring.
Studenten Zorg en Welzijn van het Friesland College zullen, wanneer dit gewenst is, op een aantal bussen begeleiding bieden bij het in en uitstappen en de bezoekers begeleiden naar de zitplaatsen. Arriva Touring biedt ook een compleet verzorgd arrangement. Bijvoorbeeld een buffet voorafgaande aan de voorstelling of een kopje koffie onderweg in de bus.
De toegangskaarten voor de Taptoe bedragen 5, per persoon.

Voor meer informatie kunt u bellen met Arriva Touring op 050 - 526 02 68.
Zij informeren u graag over de mogelijkheden. Of kijk op www.arriva.nl.