Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Arnhem, 28 maart 2007

Gerard van Velde ambassadeur KNMV MOTORWEEK

De bekende schaatser Gerard van Velde is benoemd tot ambassadeur van de KNMV Motorweek, die van 7 t/m 12 mei wordt gehouden.

Van Velde is in Nederland als topschaatser een bekende persoonlijkheid, maar daarnaast heeft hij een warme belangstelling voor de motorwereld. "Al vele jaren bezoek ik de TT en de Superbike races in Assen en privé rij ik ook motor als het schaatsseizoen voorbij is", aldus de Olympisch Kampioen op de 1000 meter in 2002.

Een positieve uitstraling en zijn gevoel met motoren zijn de voornaamste redenen dat de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging Gerard heeft benaderd om zijn naam te verbinden aan de KNMV Motorweek. "Ik vind deze motorweek een goed initiatief. Er worden vele activiteiten georganiseerd die aantonen waarom het motorrijden zo aantrekkelijk is", besluit Van Velde.

Met als motto "Heel Nederland op de Motor" wil de KNMV alle motorrijders aansporen om in de week van 7 t/m 12 mei met de motor naar het werk te gaan, zodat de files korter en het plezier op de weg groter worden.

Gerard van Velde is een van de bekende Nederlanders die op 7 mei zal deelnemen aan een motortoertocht van Sportcentrum Papendal naar TT Circuit Assen. Later in de week volgt de Burgemeesters- en Politicitoer van Amsterdam naar Den Haag.

Op de website www.knmv.nl is het laatste motornieuws te vinden. Volgende week gaat www.heelnederlandopdemotor.nl speciaal voor de KNMV Motorweek online! Alle activiteiten en bijzondere aanbiedingen van deelnemende motorclubs, dealers, importeurs en motorrij-instructeurs zijn daar te vinden.



Ingezonden persbericht