Asset Control brengt TAPMaster v3.0 op de markt


07.05.2007 / 09:02 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Asset control international bv

Asset control international bv

Asset Control brengt TAPMaster v3.0 op de markt

VANCOUVER, Canada, May 7 /PRNewswire/ --


- Lancering van nieuwe TAPMaster vergroot mogelijkheden van de Asset Control's omvangrijke productenpakket.

Asset Control kondigde de introductie van de nieuwste versie van TAPMaster aan, het leidende data acquisitie en verwerkingssysteem van de leidende onderneming in data management oplossingen. TAPMaster v3.0 is een voorbeeld van de zich uitbreidende product strategie van Asset Control en stelt cliënten in staat hun voordeel te doen met verbeterde prestatie, meting en veiligheidsmogelijkheden van de nieuwste Microsoft technologie.

"TAPMaster 3.0 sluit perfect aan op de SQL Server 2005, door significant verbeterde database prestaties te leveren voor zowel data loading als ook data querying op 32 bits of 64 bits platforms", zei Marc Alvarez, vice-president van TAPMaster Products. "De enorme clustering, mirroring, partitioning, veiligheid en management gereedschappen van SQL Server 2005 in ogenschouw genomen, zullen de gebruikers van TAPMaster onmiddellijk prestatiewinst ervaren als ze hun complexe data sets verwerken.

Andere significante verbeteringen van het nieuwe product zijn uitbreiding van het TAPMaster data model, dat fundamentele bedrijfsdata en handelskalender informatie ondersteunt. TAPMaster v3.0 voorziet tevens in upgrades van de OnDemand en Publisher data management modules, die de gebruikers in staat stellen om in te tekenen op data en de meest actuele
"real time" data te ontvangen.

"De TAPMaster product lijn geeft Asset Control een enorme concurrentie voorsprong door cliënten onmiddellijke out-of-the-box data acquisitie- en verwerkingsmogelijkheden te bieden voor het midden- en kleinbedrijf in de belangrijkste industriële markten", zei Phil Lynch, president en CEO van Asset Control. Lynch voegde daaraan toe: "Als onze aanvullende producten aan de robuuste en grootschalige onderneming data management mogelijkheden van AC Plus worden gekoppeld, ontstaat een ongeëvenaarde oplossing voor het opvragen van data van de leidende wereldomvattende financiële ondernemingen."

Over Asset Control

Asset Control is 's werelds leidende leverancier van Centralized Data Management (CDM) aan firma's in de financiële sector. Met een volledige reeks interne en uitbesteedde opties biedt Asset Control Total Data Management (TDM) aan, een hybride aanpak van data management. Met de twee zich aanvullende product lijnen, de AC Plus voor data management benodigdheden van ondernemingen en de TAPMaster voor data toegankelijkheid, levert Asset Control robuuste oplossingen voor bedrijven van elk formaat. Dit assortiment van krachtig data management en toegankelijkheid, ontwikkelingsgereedschap, software programmeer oplossingen en service, stelt gebruikers in staat om hun investeringsdata efficiënt te optimaliseren, als mede kostenbeheersing, verminderd operationeel risico en meerwaarde van hun data.

De reeks producten van Asset Control, afgeleid van het robuuste en betrouwbare modulaire frameworks, omvat dataoplossingen die marktrisico aanpakken, kredietrisico van de tegenpartij, veiligheidsmaster, onderzoek en corporate acties, alsmede wereldwijde dataverwerking en administratie. Bij het behandelen van data van verkopers en interne systemen verzamelen, valideren, normaliseren en consolideren deze oplossingen data in gezuiverde samengestelde "golden copy" reeksen voor zakelijk gebruik.

Cliënten zijn Abbey National, Abel/Noser, ABN AMRO, Allied Irish Banks PLC, Barclays Capital, Barclays Global Investors, Bayerische Landesbank, BBVA, Commerzbank, Convexity Capital Management, E*TRADE Securities, LLC, Dresdner Bank, Grupo Santander, Harvard Management Company, HSH Nordbank, HypoVereinsbank, ING, LCH.Clearnet, Mizuho Securities, Olayan Investment Management, Robeco Groep, Société Générale, Solera Group, Standard Bank, Standard Chartered, Union Investment, en Wachovia Corporation alsmede een zeer grote, wereldwijde energiegroep. Asset Control, opgericht in 1991 is een privé onderneming met activiteiten in Londen, New York, Vancouver en Nederland.

Bezoek voor meer informatie www.asset-control.com.

Contact:

Asset Control Media Relations:
DeAnne Merey
Tel.: +1-212-445-1076
Mobiel.: +1-646-785-9594
dmerey@asset-control.com

Contact:

Contact: Asset Control Media Relations: DeAnne Merey, Tel.: +1-212-445-1076, Mobiel.:
+1-646-785-9594, dmerey@asset-control.com