Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 7 mei 2007

Met Radio Veronica Concertpas naar de beste concerten van 2007

Tot en met 18 mei maken Radio Veronica-luisteraars kans op de Radio Veronica Concertpas waarmee zij de concerten van de grootste wereldsterren kunnen bijwonen.

Tijdens 'Veronica's Album Top 1000 Allertijden' maken luisteraars bij het station met de beste 80's & 90's hits kans op de Radio Veronica Concertpas. Met deze pas, die geldig is voor twee personen, krijgen zij toegang tot meer dan tien concerten van de beste artiesten die dit jaar in Nederland optreden. De Radio Veronica Concertpas geeft toegang tot de volgende concerten: Rolling Stones, Bryan Adams, George Michael, The Police, Peter Gabriel, Meat Loaf, Genesis, Bospop (met onder anderen Joe Cocker, Gary Moore, Blondie en The Waterboys) en UB40.

Luisteraars van Radio Veronica kunnen tot en met 18 mei het woord 'concertpas' sms'en naar 8090 om kans te maken op deze speciale pas. Op vrijdagmiddag 18 mei wordt door DJ Rob van Someren de winnaar bekend gemaakt tijdens de ontknoping van de lijst.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.