FAST breidt Benelux-team uit en verhuist naar Amsterdam

Amsterdam, 8 mei 2007 - FAST Search & Transfer, een vooraanstaande ontwikkelaar van enterprise zoektechnologie en nu sinds twee jaar actief in de Benelux, heeft een nieuw kantoor betrokken in Amsterdam Zuid-Oost. Ter versterking van het team is begin dit jaar een Alliance Manager aangetrokken die verantwoordelijk is voor het onderhouden van de relaties met channel partners. Daarnaast is ook de technische staf van FAST in de Benelux uitgebreid.

"Samen met onze partners zijn we zeer succesvol in de Benelux en zijn we op het punt gekomen dat we onze Benelux-organisatie konden uitbreiden," zegt Michael Hack, Regional Vice President EMEA Central & South van FAST. "We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende jaren verder zullen groeien en ons nieuwe kantoor in Amsterdam biedt daarvoor de ruimte."

FAST ontwikkelt geavanceerde zoektechnologieën en -oplossingen voor een groot aantal klanten over de hele wereld, waaronder IBM, Reed Elsevier en Vodafone. Het bedrijf is gespecialiseerd in intelligente zoekoplossingen voor grote organisaties, waarvoor het effectief zoeken, analyseren en gebruiken van informatie meer en meer een bedrijfskritisch proces wordt. FAST werkt in de Benelux via een aantal partners: Amplexor, Knowledge Concepts en Infolook.

FAST Benelux is nu gevestigd in het Afrika Gebouw van het Atlas Complex, Hoogoorddreef 9 in Amsterdam Zuid-Oost.

Over FAST
FAST is de ontwikkelaar van de real-time enterprise zoek- en business intelligence technologieën die gebruikt worden door een aantal van 's werelds bekendste organisaties met hoge eisen op het gebied van informatiesystemen. FAST's flexibele en schaalbare geïntegreerde technologieplatform en portal zorgt ervoor dat gebruikers toegang hebben tot de voor hun relevante informatie, ongeacht het gebruikte medium. De oplossingen van FAST worden gebruikt door ruim 2.600 klanten en partners over de hele wereld, waaronder America Online (AOL), Cardinal Health, CareerBuilder.com, Chordiant, CIGNA, CNET, Dell, Factiva, Fidelity Investments, Findexa, IBM, Knight Ridder, LexisNexis, Overture, Rakuten, Reed Elsevier, Reuters, Sensis, Stellent, Tenet Healthcare, Thomas Industrial Networks, T-Online, US Army, Virgilio (Telecom Italia), Vodafone en Wanadoo.

Het hoofdkantoor van FAST bevindt zich in Noorwegen en het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld, waaronder in Nederland. FAST is genoteerd op de aandelenbeurs van Oslo, onder de ticker 'FAST. Meer informatie over FAST is te vinden op www.fastsearch.com.