Rendement door structuur in opleidingen

16.05.2007 / 16:30 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Marosel b.v.

Marosel b.v.

Bedrijven investeren steeds meer in opleidingen. Er is weer ruimte door de verbeterde economie en om medewerkers vast te houden is investeren in persoonlijke ontwikkeling een vereiste geworden. De interne organisatie is hier vaak nog niet op ingericht. Beperkte kennis van opleidingen en processen zorgt voor extra werkdruk en vertraging in opleidingsplannen van de medewerkers.

Marosel is intermediair in opleidingen. Zij vertaalt kennis- en vaardigheidsbehoeften naar concrete opleidingen. Marosel is specialist in afstemming van de organisatie, coördinatie en inkoop van opleidingen op interne bedrijfsprocessen en naar individuele opleidingsbehoefte. Daarnaast beschikt Marosel over een zeer uitgebreid netwerk van opleiders op vele verschillende opleidingsgebieden. Marosel is voornamelijk actief in de marktsegmenten ICT, Detachering, Automotive en Industrie, maar breidt haar werkgebied gestaag uit.

Voordeel
Marosel neemt interne processen van bedrijven als uitgangspunt. Deze zijn leidend voor de communicatie en 'handling' van iedere ontwikkelingsbehoefte van medewerkers. Door een uniforme werkwijze ontstaat er minder miscommunicatie en wordt sneller een match gemaakt tussen vraag en aanbod. Daarnaast wordt administratie en rapportage vereenvoudigd. De dienstverlening van Marosel verdient zichzelf terug. Efficiëntie, goed advies en inkoop met schaalvoordeel maken Marosel tot een waardevolle partner.

Expertise
Marosel biedt één aanspreekpunt voor alle kennis- en vaardigheidsbehoeften die in organisaties spelen. Dit bespaart veel tijd. Men hoeft immers niet meer zelf op zoek te gaan naar de meest passende opleiding en hoeft daarna niet langer met veel verschillende opleiders contact te houden. Opleidingsadviseurs begeleiden in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zij zijn aanspreekpunt en werken als filter. Een helikopterview zorgt voor mogelijke combinaties en clustering van opleidingsvragen.

Marosel maakt als intermediair van bedrijfsdoelstellingen op gebied van Human Capital een gedeelde missie en draagt bij aan het meetbare rendement en voortgang van de individuele deelnemer.


---
voor de redactie (