Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Inspraak over voornemen groei Schiphol

16 mei 2007 print

Vandaag - 16 mei 2007 - is de laatste dag dat u kunt reageren op de startnotitie `verder werken aan de toekomst van Schiphol en de regio'. De gemeente Uithoorn is een van de gemeenten die vreest dat verdere groei van Schiphol nog meer overlast betekent. U ook?

Uithoorn en Aalsmeer maken zich zorgen en zullen samen op die startnotitie reageren. Met elkaar hebben ze ook een standaardbrief voor inwoners opgesteld. Zodat ook u op een makkelijke manier van uw recht op inspraak gebruik kunt maken. Alleen moet uw reactie wel vandaag nog gemaild worden.

Een startnotitie?

Het kabinet wil - binnen de huidige milieugrenzen - groei van Schiphol mogelijk maken. Daarom moeten de regels worden aangepast. Voordat dat kan, moet éérst onderzocht worden welke milieueffecten dat heeft en hoe die geminimaliseerd kunnen worden. In de startnotitie staat hoe dat onderzoek wordt opgezet en welke alternatieven onderzocht worden. Reageren op de startnotitie is daarom belangrijk. Maar het is overigens niet de laatste mogelijkheid om in te spreken. Voordat er echt besloten wordt, is inspraak nog mogelijk.

Meer weten Zie www.uithoorn.nl

De standaardbrief kunt u hiernaast downloaden.
^

* bewonersreactie.pdf