Ingezonden persbericht


http://knmg.artsennet.nl/content/articles/9168/AMGATE_6059_100_TICH_R1929541290411209/?PHPSESSID=c724bf7afbbabd8dfa092951b08ee648

KNMG beter bereikbaar: één loket voor al uw vragen

Deze maand gaat de vernieuwde Artseninfolijn van start. De Artseninfolijn ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot dé vraagbaak van de KNMG waar leden, artsen, studenten en andere inhoudelijke geïnteresseerden rechtstreeks terecht kunnen voor informatie en advies op het gebied van:


* juridische en medisch-ethische vraagstukken

* loopbaanbeleid

* alle andere inhoudelijke beleidsterreinen van de KNMG
* andere producten en diensten van de KNMG

* lidmaatschap, wijzigingen in persoonlijke gegevens.

Waarom zijn de diverse vraagbaken van de KNMG samengevoegd? Voor artsen wordt het gemakkelijker: zij hoeven nog maar één nummer te draaien of één adres te mailen bij vragen. In de toekomst wordt gebruik gemaakt van een voice response systeem, dat de beller door een menu leidt, zodat de arts sneller en beter geholpen wordt. Veel vragen gaan over lidmaatschappen, combinaties van lidmaatschappen en nota's. Maar de Artseninfolijn krijgt ook veel inhoudelijke vragen, onder andere over medische verklaringen, informatieverstrekking aan derden, na overlijden of andere medisch-ethische kwesties.

Waarin zit de verbetering?
De verbetering zit hem vooral achter de schermen: er zitten continu twee medewerkers achter het Artseninfolijnnummer en bij de mail. Doel is natuurlijk om minder te hoeven doorverbinden; die ergernis willen we artsen besparen! De Artseninfolijn bevindt zich in een overgangsfase. En omdat alles altijd beter kan, zijn uw suggesties van harte welkom! Mailt u uw bevindingen alstublieft naar artseninfolijn@fed.knmg.nl, dan kunnen we onze dienstverlening nog beter aan uw wensen aanpassen! De Artseninfolijnmedewerkers staan elke werkdag voor u klaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

De Artseninfolijn is dus een vertrouwde naam met een uitgebreide, geoptimaliseerde service. Het telefoonnummer blijft 030 28 23 322, het e-mailadres artseninfolijn@fed.knmg.nl.

Laatst gewijzigd: 10-05-2007