Ingezonden persbericht


Een afbeelding bij dit persbericht is bijgevoegd (opvragen bij afzender)
Tridion lanceert als eerste leverancier dé archiveringsoplossing voor websites; 'Tridion Archive Manager'

Eindelijk een effectief hulpmiddel dat een bijdrage levert aan kwaliteitsbewaking en compliancy wetgeving: presentatie tijdens het CMS Congres in Nijmegen op 23 mei 2007

Amsterdam, 16 mei 2007 - Tridion, leverancier van content management software voor zakelijke communicatie, lanceert vandaag de eerste oplossing voor het archiveren van websites. Nu websites door organisaties alom worden erkend als strategisch communicatiemiddel, wordt de noodzaak om webcontent op te slaan cruciaal. Door websites te archiveren, kunnen organisaties tegemoetkomen aan de steeds strenger wordende gedragcodes, compliancy-wetgevingen en voorzien in een voortdurende controle op kwaliteit.

De eerste officiële presentatie van Tridion Archive Manager vindt plaats tijdens het CMS Congres in Nijmegen op 23 mei om 12.30 uur. Otto de Graaf, Tridion Director of Products & Solutions, behandelt de uitdagingen die bij het archiveren van websites komen kijken en zal de nieuwe oplossing presenteren.

Hoewel veel organisaties de steeds strikter wordende gedragscodes erkennen en de informatieve en historische waarde van websites inzien, slagen tot nu toe slechts weinig bedrijven erin hun websites efficiënt te archiveren. "Het is een eigenaardige paradox: bijna ieder modern bedrijf geeft aan dat hun websites een waardevol en integraal onderdeel van hun communicatiestrategie vormen, maar slechts weinig organisaties archiveren hun websites op een adequate manier. Met Tridion Archive Manager kunnen organisaties eindelijk op een professionele en kostefficiënte manier hun websites archiveren," aldus Erik Aeyelts Averink, President Products & Solutions bij Tridion. Het elektronisch archiveren van data is geen nieuw concept, maar het archiveren van websites brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Tot nu toe leverde een aantal leveranciers zonder succes traditionele oplossingen en instrumenten om websites op te slaan. Archive Manager van Tridion is het eerste product dat specifiek is ontwikkeld om websites te archiveren, precies zoals een website bezoeker deze op een bepaald moment in tijd zag.

Wilt u de eerste officiële presentatie bijwonen?
Journalisten worden uitgenodigd om de eerste officiële presentatie van de nieuwe Tridion-oplossing bij te wonen op het CMS congres in Nijmegen op 23 mei om 12.30 uur. Voor meer informatie en een gratis toegangsbewijs, kunt u contact opnemen met: Marlous Westra Text 100 Public Relations
marlous.westra@text100.nl +31(0)20 530 43 43.

Meer informatie vindt u in bijgevoegd productsheet. U kunt ook contact opnemen met: Annelore van der Lint
Tridion Marketing Director
annelore.vanderlint@tridion.com +31 (0)20 20 32 030 / +31 (0)6 524 10 067