Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Feesten bij Podiumgroep Hardenberg
Woensdag, de avond voor Hemelvaartsdag , begint het feestweekend in de bedrijven van de Podiumgroep met de show van Jovink. Jovink stopt er als band mee maar niet nadat ze afscheid van Podium hebben genomen. De lokale heldenband 'De Bierefluiters' treden in het voorprogramma op.

Op Hemelvaartsdag zijn Wipneus & Pim 's avonds live in De Troubadour met hun nieuwe show: 'Toppop Disco Bingo', een hilarische muzikale spelshow waarin het aloude Bingo wordt gespeeld aan de hand van unieke beelden uit het archief van Nederlands beroemdste muziekprogramma Avro`s Toppop. De dag erna op vrijdag (18-05) komt Venice in de grote zaal van Podium. Venice is in Nederland voor een korte tour, met natuurlijk een stop in Hardenberg. De Volendamse Martine (Bond) komt als warming up.

Zaterdag (19-05) is het vanaf 21.00 uur Partynight in De Troubadour en in Podium is het TMF Partytime. De populaire TMF tour is namelijk in Podium met vj Valerio als host die tevens veel TMF goodies zal weggeven. De dj corner bevat (naast de gebruikelijke drive-in show apparatuur) o.a. 6 monitoren waarop naast een door TMF vervaardigde tv special tevens het publiek live geprojecteerd gaat worden. Meer informatie lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht