Ingezonden persbericht


Aan: Kunst/Cultuurredactie
Betreft: Start Voorverkoop Artquake Open Air 2007

Hoofddorp, 09 mei 2007

Persbericht

Artquake Open Air heeft al vroeg de zomer in het hoofd

Voorverkoop via internet start op 18 mei aanstaande met een zonnige actie

De internet voorverkoop van Artquake Open Air gaat op 18 mei aanstaande van start op www.artquake.nl met een zeer zonnige actie voor de snelle beslissers. Kaarten voor het festival dat op 07-07-'07 plaatsvindt kosten tot 1 juni slechts 7, 77 euro! De slimme festivalganger is er dus snel bij en bestelt zijn kaarten voor het einde van deze maand.

Slipperactie
Voor de eerste vijf festivalgangers die via de Artquake-site 10 of meer kaarten bestellen liggen een paar prachtige merkslippers klaar. De winnaars mogen de slippers op de dag van het festival zelf uit komen zoeken. Het zijn niet zomaar wat goedkope rubberen flipflaps, maar echte Reefs, Birckenstocks en Crocs waar ze uit mogen kiezen. Vanaf 1 juni is het ook mogelijk om via de voorverkoopadressen kaarten te kopen. Een kaartje kost dan 10 euro (excl. fee). Kijk voor meer info op www.artquake.nl.

Artquake Open Air 2007
Haarlemmermeerse Bos

Zaterdag 7 juli 2007

Start voorverkoop internet: 18 mei

7,77 euro (excl. fee) vanaf 1 juni 10 euro (excl. fee) Bestel 10 kaarten of meer en win een paar merkslippers! Kijk voor meer info op www.artquake.nl

Maak kans op gratis kaarten

Iedere week deelt Artquake twee vrijkaarten uit aan mailinglijstleden, dus meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief op www.artquake.nl. Zo blijf je vanzelf op de hoogte van alle nieuwtjes rond het festival en maak je dus kans op gratis toegangskaarten voor Artquake Open Air 2007!

Artquake Open Air

Zaterdag 7 juli 2007 vindt voor de negende keer Artquake Open Air plaats. Artquake Open Air is een festival met een vernieuwend, experimenteel en uitdagend gezicht. De programmering ontleent zijn kracht aan een mix van jong, opkomend talent en populaire, grote namen. Muziek speelt een hoofdrol op het festival, maar naast het zeer diverse muzikale aanbod van pop, reggae, metal, emocore, hiphop, gothic, dance en meer, kun je als bezoeker ook genieten van theater, dans, film, spoken word en beeldende kunst. Juist al deze verschillende elementen zorgen iedere keer weer voor de bijzondere sfeer van Artquake Open Air. -----------------------------------------------------------------------------------

Ingezonden persbericht