Ingezonden persbericht


Perspresentatie: Schmidt Zeevis Rotterdam hoofdsponsor wielrenner Yondi Schmidt

Uitnodiging voor Perspresentatie op vrijdag 18 mei tussen 13:30 en 14:30 uur bij Schmidt Zeevis op het Vasteland 60 in Rotterdam.

Schmidt Zeevis Rotterdam gaat zijn naam op het spel zetten. Het spel heet wielrennen. Schmidt Zeevis gaat optreden als hoofdsponsor van Yondi Schmidt (geen familie). Tussen 13:30 uur en 14:30 uur zal het jonge talent en veelbelovend wielrenner Yondi Schmidt (20) een contract sluiten om de komende drie jaren meer (financiële) ruimte te krijgen om zijn professionele kwaliteiten ten beste te geven.

Met een opvallend ontwerp van Schmidt Zeevis op zijn kleding zal hij promotie gaan maken voor het gewaardeerde visbedrijf. De link sport en fit past helemaal in de gezondheidstrend van vandaag de dag.

Behalve het tekenen van het contract en de warming-up zal er nog een sportieve stunt plaatsvinden (als het weer dat toelaat). Graag nodigen wij u uit voor deze pers presentatie.

Kunnen we op uw komst rekenen of wilt u een uitgebreid persbericht met foto's (vrijdag beschikbaar) ontvangen. Laat het ons weten! E-mail: trietveld@schmidtzeevis.nl of FAX 010 4134546 Vrijdag zal ook de vernieuwde website van Yondi Schmidt de lucht ingaan. www.yondischmidt.nl

Met vriendelijke groet,

Tom Rietveld
Schmidt Zeevis Rotterdam
trietveld@schmidtzeevis.nl