Dutchview


Vanavond live uit Studio 22: de Finale van So You Wanna Be a Popstar!

18 mei 2007

Sacha Visser en Erik Hulzebosch maken zich op voor de grande finale vanavond vanuit DutchView's Studio 22! Wie mag zich de winnaar noemen van So You Wannabe a Popstar en sleept het platencontract in de wacht?

DutchView was de afgelopen weken gastheer voor producent Eyeworks en SBS6 van het populaire So You Wanna Be a Popstar. Sacha Visser en Erik Hulzebosch zingen vanavond in de finale drie nummers. Ze beginnen met een nummer waarmee ze eerder hebben opgetreden. Sascha heeft gekozen voor What's Another Year van Johnny Logan. Hij zong dit nummer in de zesde show en kreeg toen van ieder jurylid een tien voor zijn vertolking! Erik zal nogmaals zijn versie van De Clown van Ben Cramer ten gehore brengen. Dit nummer zong hij in de allereerste show en iedereen stond versteld om zijn goede Nederlandse uitspraak en fantastische stem!

Voor het tweede optreden hebben de finalisten een nieuw nummer gekozen. Erik zal het publiek trakteren op zijn eerste Engelstalige solo-optreden. Hij zal `We will rock you' zingen van Queen. Sascha heeft gekozen voor `Ik leef niet meer voor jou' van Marco Borsato.

Als laatste zingen de finalisten hun eigen single. Voor beide kandidaten is een eigen single geschreven, waarvan dus alleen diegene van de winnaar zal worden uitgebracht. De titels van deze singles blijven nog even geheim, maar het zijn wel beide Nederlandstalige nummers. Vanavond barst het feest om 20.30 uur los, live vanuit Studio 22 in Hilversum. Kijken dus, op SBS6!
Vanavond live uit Studio 22: de Finale van So You Wanna Be a Popstar!