Ingezonden persbericht


Persbericht

18 mei 2007

Betteld krijgt stoelen
Voor 35-jarig bestaan

Omdat vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld dit jaar 35 jaar bestaat, heeft een aantal ondernemers die het park een warm hart toedraagt 335 stoelen ter waarde van ¤ 6700.00 geschonken aan eigenaren Marten en Gerhard Hobelman. De overhandiging van de cheque gebeurde op het park zelf tijdens het optreden van meidengroep X6.

Initiatiefnemer Ardi Hooijmans schonk op donderdag 17 mei een cheque aan de eigenaren van De Betteld Marten en Gerhard Hobelman. Voor hen was het een verrassing hoe veel stoelen zij precies zouden krijgen.

Het idee om stoelen te schenken kwam van Ardi Hooijmans, eigenaar van Twinkeltje, de shops op De Betteld. ,,Ik wilde graag wat doen voor het 35-jarig bestaan van de Betteld.'' Toen kwam zij samen met haar accountant Wim van Rijssel op het idee om er stoelen voor de nieuw geplaveide conferentiezaal voor te kopen. Vervolgens hebben zij allerlei ondernemers die een warm hart aan De Betteld toedragen benaderd om hen te vragen mee te doen.

Veel ondernemers hebben aan de actie meegedaan, en hun naam wordt opgehangen in de Ichtuszaal op De Betteld: een zaal waar 2000 mensen conferenties kunnen volgen. Verder krijgen zij een vermelding op de internetsite.

Tot nu toe konden bezoekers van de Ichtuszaal plaatsnemen op groene plastic kuipstoeltjes. Een groot aantal hiervan wordt nu dus vervangen door luxe gestoffeerde stoelen met ijzeren ophanging. Voortaan zitten conferentiebezoekers dus een stuk comfortabeler.

De volgende bedrijven hebben deze actie ondersteund:

Twinkeltje
Fibecon
Topbakkers Sellink
De Hoop Mengvoeders BV
Sartorius Software Engineering
Xnoizz Flevo Festival
Ver.van Chaleteigenaren
BDG-Schoonmaakdiensten
Van den Heuvel & Van Dalen
Horeca-Groothandel Ubbink-Sesink B.V.
Unive Oost
Keukencentrum de Graafschap
Hobelman Halle
DPM/Herstel
Tuenter Audio Visuele Diensten
Welkoop Heusinkveld/Westerveld VOF
Timmerbedrijf B Susebeek
Fair Schoonmaakdiensten