Ingezonden persbericht


GN stelt Harold Cobben aan als Country Manager Benelux na interne merge tussen Jabra & GN Netcom

Breda, 21 mei 2007 - GN, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve, mobiele audio-oplossingen, kondigt vandaag de aanstelling van Harold Cobben als Country Manager Benelux aan. Cobben was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor Jabra Benelux en Duitsland binnen de retail tak van GN.

Cobben heeft meer dan 14 jaar sales- en marketingmanagement ervaring in de Business-to-Consumer en Business-to-Business markt bij internationale consumenten-, ICT- en retailbedrijven. Hij startte zijn carrière bij Mars BV, waarna hij de overstap maakte naar US Robotics/3Com, gevolgd door de functie van Sales Manager Benelux voor Kodak en HP en Sales Director bij Dunnet ITC.

"GN is actief in een sterk groeiende markt, zowel binnen Business-to-Consumer als binnen Business-to-Business, waar wij in de Benelux een sterke positie verworven hebben. Binnen de Officemarkt maakt echter slechts 5% gebruik van een headset. Ik zie het veroveren van deze markt dan ook als een geweldige uitdaging," aldus Harold Cobben, Country Manager Benelux.

GN is een Deens bedrijf met Kopenhagen als hoofdvestiging. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Breda.

# # #



Ingezonden persbericht