Productschap Diervoeder

27/03/2007

Vooraankondiging Directeurenbijeenkomst GMP op 22 mei 2007

De jaarlijkse sectorbijeenkomst GMP voor directeuren van diervoederondernemingen heeft plaats op dinsdagmiddag 22 mei 2007 in het WICC te Wageningen. Ontvangst vanaf 13:30 uur, aanvang 14:00 uur. Na afloop informeel samenzijn.

Het thema is dit jaar: Bouwen op GMP+ . Hoe sterk is de GMP-systematiek als fundament waarop de diervoederbedrijven nationaal en internationaal kunnen bouwen en waarop de partners in de keten kunnen vertrouwen?

De inleiders die hierop hun visie geven zijn: H. (Henk) de Heus, algemeen directeur van De Heus Voeders, drs. A. (André) M.W. Kleinmeulman, inspecteur-generaal van de Voedsel en Waren Autoriteit en ing. J. (Johan) den Hartog MBA, secretaris van het Productschap Diervoeder. Voorzitter en gespreksleider is drs. Th. (Theo) A.M. Meijer, voorzitter van het Productschap Diervoeder.

De sectorbijeenkomst GMP trekt jaarlijks meer dan tweehonderd deelnemers. De bijeenkomst is bedoeld als platform voor directieleden en heeft een besloten karakter, zodat openhartig van gedachten kan worden gewisseld. Bovendien is er volop gelegenheid voor persoonlijke contacten.

De uitnodiging met aanmeldingskaart volgt over enige tijd per post. Daarnaast is alle informatie nu reeds in het LOGIN-gedeelte van de website beschikbaar (onder het submenu 'Nieuws').