Gemeente Vlist


---

Hofkamp

Renovatie wijk Hofkamp / Jan de Waardsingel (Haastrecht)

De gemeente gaat de inrichting van de wijk Hofkamp en de Jan de Waardsingel, in de meest brede zin van het woord, verbeteren.

Onderwerpen:

* Eerste bewonersbijeenkomst op 22 mei 2007
* Meer informatie?

Eerste bewonersbijeenkomst op 22 mei 2007

Op dinsdag 22 mei 2007 organiseert de gemeente een communicatiebijeenkomst over de herinrichting van de wijk Hofkamp en de Jan de Waardsingel. De bijeenkomst vindt plaats in Partycentrum Het Witte Hof (Hoogstraat 152 in Haastrecht). De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur.

De gemeente gaat de inrichting van de wijk Hofkamp en van de Jan de Waardsingel, in de meest brede zin van het woord, verbeteren. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn verkeer en parkeren, verlichting, riolering en openbaar groen. Alle straten worden herstraat en, voor zover mogelijk, opnieuw ingericht.

Op dinsdag 22 mei willen wij graag horen hoe de inwoners denken over de inrichting van het openbare gebied. Met behulp van hun ideeën wordt een advies voor het college van burgemeester en wethouders gemaakt. Op basis van dit advies neemt het college een besluit over de herinrichting van de wijk Hofkamp en de Jan de Waardsingel. Nog voor de zomervakantie in 2007 organiseren wij een tweede bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij een schetsontwerp, eventueel in de vorm van enkele alternatieven. Bewoners kunnen dan aangeven of het ontwerp aan hun wensen voldoet of dat het nog moet worden bijgesteld.

Meer informatie?

Voor vragen over het project kunt u contact opnemen met:

team Ruimtelijke Ordening en Civiele techniek (ROC)

de heer W. Boer

tel. 0182 - 348422

w.boer@gem-vlist.nl


---

| |