AutoRai

Zomervoordeel bij SsangYong met de Actyon Summer Edition

(5/22/2007)
SsangYong gaat met een aantal aantrekkelijke acties de zomer in. Tot en met 31 augustus is de Actyon verkrijgbaar als âSummer Editionâ. De Summer Edition kenmerkt zich door een uitgebreide standaarduitrusting en een uiterst aantrekkelijke catalogusprijs.

Daardoor is de Actyon tijdelijk al leverbaar vanaf ⬠21.995,-. Bovendien levert SsangYong tot en met 31 juli gratis een gasFX-installatie ter waarde van ⬠2.400,- op de benzinevarianten van de Summer Edition. In combinatie met de extra standaarduitrusting loopt het totale klantvoordeel op tot ⬠6.150,-. Naast de Actyon heeft SsangYong ook aantrekkelijke acties binnen de gelederen op de Kyron en Rexton.

Met de Actyon Summer Edition heeft SsangYong een actiemodel in huis dat het merk beter bereikbaar maakt dan ooit. Door een aantrekkelijke korting op de prijs van het volledige modelprogramma en een uitgebreide standaarduitrusting, is de Actyon Summer Edition een interessant alternatief in het felbevochten segment van compacte SUVâs. Iedere Actyon Summer Edition is minimaal voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische ramen en mistlampen voor.

SsangYong doet in de zomermaanden eveneens een aantrekkelijk aanbod op de Kyron. Waar de Kyron al gold als de voordeligste midsize SUV met dieselmotor met zijn vanafprijs van ⬠29.995,-, biedt SsangYong nu tevens ⬠2.000,- extra inruilpremie bovenop de ANWB-koerslijst. Hiermee is de zomer een uitgelezen moment om nader kennis te maken met de stoere en robuuste SsangYong Kyron. De actieperiode loopt tot en met 31 augustus 2007.

SsangYong heeft tot slot een actie op de Rexton. Tot en met 18 juni wordt de Rexton gratis voorzien van ESP als uitbreiding op de uitgebreide veiligheidsuitrusting. Het klantvoordeel hierbij bedraagt ⬠995,-. De actie is niet geldig op het nieuwe vlaggenschip van SsangYong: de Rexton XVT. De luxueuze en krachtige XVT is standaard al voorzien van ESP.