Dienstenbond CNV

Nieuws

22 mei 2007

Uitnodiging voor leden werkzaam bij ODV dienstverlening

Door: h.gerding

In de afgelopen periode heeft voor het eerst overleg plaatsgevonden tussen CNV Dienstenbond en uw directie. Het ging natuurlijk om de onduidelijk in uw arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. In de zijlijn kwam ook de fusie met Swets aan de orde.

Het gesprek over de toepassing van de CAO voor uitzendkrachten met uw directie heeft inhoudelijk vooralsnog niet zoveel opgeleverd. De overtuiging van onze kant dat wel degelijk de CAO voor uitzendkrachten van toepassing is, botst met de overtuiging van uw directie dat dit zeer zeker niet het geval is.

Gezamenlijk is wel de conclusie getrokken dat duidelijkheid over wat er nu geldt zeer gewenst is. Dit wordt ook door uw directie onderschreven.

Die duidelijkheid is op vele manieren te verkrijgen. Hoe dat dan moet, is niet persé een keuze van de ODV alleen of van CNV Dienstenbond, maar vooral een keuze van u als lid van CNV Dienstenbond. Alle stappen die hierin worden ondernomen zijn stappen namens u.

Toekomst
Voor de nabije toekomst heeft ODV aangegeven voor de nieuwe onderneming Swets/ODV ook graag een CAO te willen afsluiten. De ODV-directie zoekt onze betrokkenheid bij de vorming van die nieuwe CAO. Of dat wenselijk is, is vooral ook een keuze die u maakt.

Ledenvergadering
Twee belangrijke themas liggen er dus die nadrukkelijk de keuze van leden vragen:


1. Duidelijkheid over toepassing van de CAO voor uitzendkrachten. Hoe gaan we dit organiseren;

2. Arbeidsverhoudingen in de toekomst. Wordt CNV Dienstenbond CAO-partij bij Swets/ODV.

Om hierover te beslissen is een ledenvergadering georganiseerd op 24 mei aanstaande. Deze zal plaats vinden vanaf 09.00 uur tot max. 11.30 uur. Locatie: Nieuwstraat 45, Sint Michielsgestel. Ik hoop dat u er allemaal bij kunt zijn!

Informatie
Meer weten naar aanleiding van deze Info? Neem voor vragen of reacties contact op met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Harry Gerding, via telefoonnummer
023-5670686 of e-mail h.gerding@remove-this.cnvdibo.nl