Gemeente Hengelo

Werkzaamheden Haaksbergerstraat

Van eind mei tot en met 20 juli 2007 worden er verscheidene werkzaamheden verricht aan de Haaksbergerstraat:
* Het wegdek wordt voorzien van een nieuwe deklaag en de tegels van de fietspaden langs de Haaksbergerstraat worden vervangen door rood asfalt. Ook worden er voor de Lindebomen aan de Haaksbergerstraat maatregelen getroffen om de conditie van de bomen te verbeteren.

* Er wordt nieuwe verlichting geplaatst tussen het gedeelte Breemarsweg en Diamantstraat.

* Rijkswaterstaat gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het bruggedeelte van de Haaksbergerstraat.

* Bij het gedeelte Breemarsweg tot de Binnenhavenstraat worden kabels en leidingen vervangen. Ook wordt hier de riolering voorzien van een nieuwe binnenwand. De bestrating wordt hiervoor tijdelijk opengebroken.

De Haaksbergerstraat wordt in deze periode vanaf de Binnenhavenstraat tot aan de Diamantstraat éénrichtingsverkeer (stad uit). Thales is in twee richtingen bereikbaar vanaf de Diamantstraat. Voor fietsers is altijd een fietspad beschikbaar, die in twee richtingen bereden kan worden.

Tijdens het aanbrengen van de deklaag en herstelwerkzaamheden op het brugdek, gepland van 12 tot en met 14 juli (met uitloop naar 15 juli) is er geen verkeer mogelijk op het gedeelte Haaksbergerstraat tussen de Binnenhavenstraat en de Diamantstraat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat Wegen, Groen en Water, telefoon (074) 245 9584.