Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Nieuwe varianten op het SpeelZ lespakket

SpeelZ introduceert nieuwe varianten op het SpeelZ lespakket. Deze nieuwe varianten maken het nog leuker en gemakkelijker om met de hele klas te leren schaken. Een van de uitbreidingen is het kennismakingspakket. Dit bevat voldoende lesmateriaal voor een korte cursus voor 30 leerlingen.

Voor scholen die nog niet bekend zijn met SpeelZ of die eerst de leskist willen uitproberen bestaat er de mogelijkheid om een demonstratieles aan te vragen. Tijdens deze demonstratieles wordt er door een gediplomeerde trainer drie kwartier lesgegeven met behulp van de SpeelZ lesmaterialen. Zo kan met eigen ogen worden gekeken of de SpeelZ leskist iets voor de school is. Bij bestelling van het kennismakingspakket binnen een maand na de demonstratieles krijgt de school EUR 5,- korting op het lespakket. Indien de school de basisleskist bestelt krijgt ze zelfs EUR 15,- korting.

Ook nieuw is de stapelkorting. Bij bestelling van twee of meer kisten krijgt de school een aanzienlijke korting. Deze kan oplopen tot EUR 40.

Voor meer informatie over de nieuwe leskisten kunt u terecht op de site www.speelz.org onder aanmelden.

---