Politie Midden- en West Brabant

Jaarverslag Politie Midden en West Brabant 2007 online

TILBURG, 22 mei 2007

Jaarverslag politie Midden en West Brabant online

TILBURG: De politie Midden en West Brabant heeft een goed jaar achter de rug. Uit het jaarverslag 2006 - dat vanaf vandaag online is- valt te lezen dat er veel minder overvallen, berovingen, verkrachtingen, aanrandingen en zaken van jeugdoverlast zijn dan in 2005.

Aan de hand van opvallende persberichten, waardevolle preventietips, aansprekende reportages en goed leesbaar cijfermateriaal, fotos en videos krijgt de lezer tot op gemeenteniveau een goed beeld wat er zich in 2006 af heeft gespeeld in het korps van Midden en West Brabant.

Het jaarverslag 2006 kent net als vorig jaar vier ingangen, afgestemd op de doelgroepen inwoners, politie, bestuurders en pers. Achter de knop 'ambtelijk jaarverslag' is het integrale jaarverslag van 2006 te vinden, waarmee het korps verantwoording richting het bestuur heeft afgelegd. Met de link ook uw mening telt die in het voorwoord staat, kan de bezoeker een oordeel geven over het digitale jaarverslag.

Kijk op http://www.jaarverslagpolitiemwb.nl en neem een uitgebreid kijkje in de keuken van de politie Midden en West Brabant en kom alles te weten over resultaten, beleidsontwikkelingen, inzetten, bedrijfvoering, integriteitkwesties en de grote en kleine geruchtmakende zaken uit 2006.

Auteur: Willem van Hooijdonk