Ingezonden persbericht


Vakbeurzen Infosecurity.nl en Bouw & ICT genomineerd voor Computable Award

De vakbeurzen Infosecurity.nl en Bouw & ICT zijn in de categorie IT-evenement van het jaar genomineerd voor de Computable Award 2007. Beide vakevenementen zijn voorgedragen door de lezers van het vakblad Computable. In totaal zijn 77 projecten en toepassingen genomineerd. Het publiek kan via www.computable.nl zijn stem uitbrengen. De winnaars worden 11 oktober bekendgemaakt.

De redactie selecteerde projecten uiteindelijk op basis van de aansprekendheid en het belang ervan voor de Nederlandse ICT-sector. Bouw & ICT presenteert ict-oplossingen voor de bouwsector, Infosecurity.nl richt zich met beveiligingsoplossingen op de ict-professional. Beide beurzen, die worden georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht, zijn uitgegroeid tot een begrip in de eigen markt en voor de eigen doelgroep. In alle gevallen bieden ze business voor de exposant en presenteren ze de nieuwste ontwikkelingen voor vakbezoekers.

Clustermanager ICT Pieter Simons van VNU Exhibitions is meer dan verguld met de nominaties. "De ultieme bevestiging dat we op de goede weg zijn. We organiseren onze beurzen primair voor het bezoek, de klant van onze klant. We willen de best mogelijke match tot stand brengen tussen vraag en aanbod. Aan het expositieprogramma is onlosmakelijk een ijzersterk congresprogramma gekoppeld, zodat bezoekers zich in de kortst mogelijke tijd het nieuwste van het nieuwste eigen kunnen maken. Je kunt dat wel als doelstelling formuleren, maar wat is er mooier als de lezers van Computable dat belonen met een nominatie? Voor ons alle reden om op de ingeslagen weg door te gaan."

Met een pakket van twaalf ICT-beurzen is VNU Exhibitions marktleider in Nederland. Naar verwachting zal dit aantal de komende jaren nog groeien. Ook België biedt volgens Simons nog legio kansen.

-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie (