Project Gemeente Westland


Informatieavond over toekomstplan watertoren in Naaldwijk

Publicatiedatum: 08-05-2007

Op dinsdag 22 mei 2007 organiseert de gemeente Westland in samenwerking met Woonheer Ontwikkeling en HET architectenbureau een informatiebijeenkomst over het toekomstplan voor de watertoren aan de Grote Woerdlaan in Naaldwijk. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Highland Carlton Hotel, Tiendweg 20 in Naaldwijk. De aanvang is 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).
Voorafgaand aan de bijeenkomst, tussen 17.00 en 19.00 uur, is er gelegenheid de watertoren van binnen te bekijken.

De Naaldwijkse watertoren is een rijksmonument en dateert uit 1930. Het plan is om in de toren een aantal appartementen te realiseren. Door het monument een nieuwe functie te geven, kan het worden behouden voor de toekomst. Uitgangspunt bij de ontwikkeling is dat het markante karakter van de toren blijft bestaan.
Tijdens de informatiebijeenkomst presenteert de architect het bouwplan. Verder wordt er informatie gegeven over de procedures en de planning. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en een reactie te geven.

Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen op 22 mei zijn te verwachten. Aanmelden kan per e-mail: dbroer@gemeentewestland.nl of telefonisch: 0174-632307.