Allestekoop.com realiseert importer voor de Open Source "osCommmerce"


Allestekoop.com introduceert samen met Philyauctions.com, de eerste importer voor de Open Source webshop

SLUIS, 20070522 -- Vanaf vandaag kunnen osCommerce applicaties gratis geimporteerd worden in de Allestekoop winkel directory of het winkeloverzicht op Philyauctions. Hiermee ontstaat automatisch de mogelijkheid van meer exposure en dus verkoop.

Gratis koppeling

"Winkelhouders moeten nu nog veel handwerk verrichten om hun winkel te vullen op Allestekoop, en we wilen uiteraard wat meer objecten op de website." Aldus Kees van Sante, Eigenaar van Allestekoop.com. Door deze tool zijn we in staat om de osCommerce gebruikers een geavanceerde importer te bieden, waarmee zij dus gegarandeert meer bezoekers zullen ontvangen op hun productlijn."

Voor aspirant winkeleigenaren biedt Allestekoop.com kant en klare weboplossingen voor een zeer betaalbare prijs.

Voordelen

Open Source oplossingen, zoals osCommerce, gaan een steeds belangrijke plaats innemen in de internetbranche.
2.820.000.000 Euro spendeerde de Nederlandse consument in 2006 in internetwinkels. Een stijging van 28% ten opzichte van 2005. Uitgaande van een groei van 25% zal de omzet tot over de 3.5 miljard Euro toenemen.

De koppeling biedt veel voordelen voor de webWinkelhouders. Zo kunnen er automatisch van 1 tot duizenden producten worden ingelezen met uitgebreide content en afbeeldingen, welke direct online worden geplaatst in de webwinkel op Allestekoop. Daarnaast kan er een zeer uitgebreide Oscommerce pakket worden aangeboden voor een zeer schappeliijke prijs en is het dus mogelijkom binnen 24 uur uw eigen webwinkel online te hebben.{uitgezonderd .nl domeinnamen} Het installeren van de importer is eenvoudig, het betreft slechts een bestand in de oscommerce winkel. Door al deze voordelen ontstaat er een optimale verkoopmogelijkheid voor winkeliers.

osCommerce

osCommerce is een on-line shop en e-commerce oplossing gebaseerd op PHP en Mysql, waarvan de ontwikkeling volgens de Open Source methode wordt gedaan. De vele mogelijkheden en makkelijke installatie maakt het mogelijk om met minimale moeite een online winkel op te zetten.

Allestekoop.com is een gratis marktplaats.

Allestekoop.com is sinds 2006 online gegaan wegens de schandalig hoge prijzen van andere marktplaatsen. En begint langzaam maar zeker uit te groeien tot een volwaardig platvorm. Naast deze diensten Biedt Allestekoop.com ook nog Hosting, Webdesign en Oscommerce applicaties aan. Door uitgebreide, meestal persoonlijke ondersteuning aan te bieden, onderscheidt Allestekoop.com zich van de concurrentie. Met de ontwikkeling van de Oscommerce importer biedt Allestekoop.com een dienst aan, waarbij een professionele webshop binnen handbereik van iedere internetondernemer komt.

Philyauctions is een veilingsite voor verzamelaars.

Onlangs ging vanuit Nederland dit initiatief van start dat zich puur richt op de internationale verzamelmarkt: Philyauctions.com, een veilingsite voor verzamelaars.
Philyauctions denkt zich internationaal onder verzamelaars te kunnen profileren vanwege de lage prijs en het feit dat de kosten worden gedoneerd aan het goede doel.





Ingezonden persbericht