Doorbraak in prijs online commercials


Unieke financieringsvorm in audiovisuele branche

GRONINGEN, 20070522 -- Sense AV Producties wil ondernemers uit het MKB de kans bieden, voor een vast laag bedrag per maand, een professionele commercial te laten produceren. Dit is een unieke financieringsvorm die een ondernemer de mogelijkheid biedt, om van A tot Z een video te laten produceren vanaf ¤ 39,00. Op deze wijze kan de ondernemer zijn vermogen blijven gebruiken, voor de kernactiviteiten van zijn bedrijf.

Steeds meer mensen maken gebruik van een breedband internet verbinding. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om via een website online video's te bekijken. Dit heet video on demand. Veel bedrijven spelen met de gedachte om een commercial op te nemen en te publiceren op hun eigen website. Echter, de eenmalige investering om de video professioneel te laten produceren speelt hier een rol.

Sense AV Producties biedt meerdere termijnen voor het afbetalen van de commercial. Na betaling van de laatste maand, is de video eigendom van de klant. Voor branches die aan veranderingen onderhevig zijn is het mogelijk om, tegen een kleine meerprijs, elke maand een nieuwe commercial op te laten nemen. Op deze wijze blijft de kijker van de commercial op de hoogte van actuele informatie over het bedrijf.





Sense AV Producties