Politie Zeeland


---


O-1784-2007 Toeristen bestolen op de A58
Afgelopen nacht is een camper die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de A58 ter hoogte van Krabbendijke opengebroken.
Een Duits echtpaar had hun camper rond middernacht geparkeerd en was gaan slapen. Toen ze rond 05.00 uur plots wakker werden van gestommel zagen zij dat er een manspersoon in de camper stond. Deze rende snel de camper uit en verdween in een gereedstaande personenauto. Later bleek dat een portemonnee was weggenomen met hierin enkele honderden euro's en persoonlijke papieren.

Z-1785-2007 Diefstal personenauto niet gelukt, Nieuw-Namen
Onbekenden hebben afgelopen nacht getracht een personenauto weg te nemen uit de garage van een woning aan de Hulsterloostraat in Nieuw-Namen.
De dieven zijn eerst de woning binnengedrongen en hebben deze doorzocht. Vanuit de garage hebben ze getracht een personenauto weg te nemen. De auto was enkele meters naar voren gereden, maar het lukte de dader(s) niet de auto weg te nemen.

W-1786-2007 Diefstal uit caravan, Domburg
Tussen maandag 11.30 en dinsdag 11.30 uur werden uit een caravan op de Schelpweg in Domburg twee mobiele telefoons gestolen.
De waarde van de telefoons is niet bekend.

Z-1787-2007 Vrouw van tas beroofd in Hulst
Dinsdagmiddag omstreeks 14.30 uur werd een 79-jarige vrouw uit Hulst bij verzorgingscentrum 'De blauwe Hoeve', vlak bij de splitsing van de Zoutestraat met de Truffinoweg beroofd van haar zwarte boodschappentas.
De vrouw liep, samen met haar man door de Zoutestraat en ter hoogte van de splitsing werd de tas uit haar hand gerukt door een achteropkomende fietser. Deze fietser had kort bruin haar en droeg een grijs sweatshirt met op de rug grote witte letters (ca. 10 cm hoog). Op het moment dat hij de tas roofde kwam vanuit de richting van Graauw een automobiliste aangereden. Zij zag de tasjesroof gebeuren en heeft nog geprobeerd om de dader klem te rijden. Ook heeft zij nog gesproken met de 79-jarige vrouw.
De politie wil graag in contact komen met deze automobiliste, zij wordt verzocht zich te melden bij het politiebureau in Hulst of te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen en/of personen die de dader kennen, worden verzocht zich te melden.


---- --