Ingezonden persbericht


Persbericht

M4N STUURT WERKNEMERS NAAR ISLA MARGARITA
Werken op vakantielocatie goed voor motivatie

Amsterdam, 23 mei 2007 --- Vanaf deze week stuurt affiliate marketing netwerk M4N haar medewerkers naar het zonnige Isla Margarita. Het bedrijf huurt tot half juni een appartement op het eiland om haar personeel verblijfsplaats en werkruimte aan te bieden.

Vanwege het tijdsverschil kunnen de medewerkers werken tussen 7.00 en 12.00 uur 's ochtends (13.00 tot 18.00 uur Nederlandse tijd) en de rest van de dag genieten van het weer en de omgeving. Het personeel mag zelf besluiten hoe lang ze blijven: 9, 16 of 23 dagen. Omdat er gewoon gewerkt wordt, hoeven ze geen vakantiedagen in te leveren. Er wordt gezorgd voor een goede kantoorruimte met een snelle internetaansluiting.

M4N huurde al eerder een appartement in Barcelona. "Het is een leuke manier om de medewerkers eens iets anders aan te bieden dan een bedrijfsfiets," aldus Thomas Joosten van M4N. "En daarnaast is het erg goed voor de motivatie en de loyaliteit."

Over M4N
M4N heeft als missie om het zoeken, vinden en kopen van producten op internet gemakkelijker te maken. M4N bereikt dit door een netwerk van website eigenaren, affiliates genoemd, te koppelen aan aanbieders van producten op internet. Het bedrijf ziet de affiliates als distributiekanaal: zij maken informatie (commercieel en niet commercieel) namelijk toegankelijk voor specifieke doelgroepen en linken naar de juiste plekken op de vaak uitgebreide websites van adverteerders. Met M4N kunnen zowel affiliates als adverteerders beter op het online koopproces afstemmen door middel van goede statistieken en promotiemateriaal. Voor meer informatie, zie: Affiliate netwerk voor adverteerders en exploitanten

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht