25.05.2007 / 10:06 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Sonos, inc.

Sonos, inc.

Sonos(R) Kondigt Multiroom Muzieksysteem Aan Voor Eur999

HILVERSUM, Nederland, May 25 /PRNewswire/ --


- De nieuwe Sonos Bundle 130 maakt het voor muziekliefhebbers mogelijk van muziek te genieten in twee kamers van uw huis.

Sonos Europe BV, de dochteronderneming van Sonos, Inc., toonaangevend ontwikkelaar van draadloze multiroom muzieksystemen voor het digitale huis, introduceert vandaag een nieuwe Sonos Bundle voor EUR999. De Sonos Bundle 130 (BU130) is het antwoord voor de Europese markt waar consumenten vragen om een nieuw type introductie bundle. De BU130 bestaat uit drie van Sonos losse componenten -één Sonos ZonePlayer 80 (ZP80), één Sonos ZonePlayer 100 (ZP100) en één Sonos Controller 100 (CR100)-waarmee de consument in staat wordt gesteld muziek te streamen naar twee kamers en deze muziek te kiezen vanuit iedere kamer. De BU130 is verkrijgbaar bij de gekwalificeerde Sonos dealers of direct te bestellen bij Sonos via www.eu.sonos.com.

Uit recent Sonos onderzoek blijkt dat nieuwe Sonos klanten een grote voorkeur hebben voor een gemixte ZonePlayer bundle. Dit is de ideale manier om te starten met Sonos. Per vandaag zal de klant een nieuwe mix in de bundle vinden; de ZP80 om op de bestaande stereo/home theater versterker aan te sluiten zodat het direct onderdeel wordt van het digitale muzieksysteem; de ZP100 om aan te sluiten op speakers en te plaatsen in elke kamer; de CR100 om uw muziek draadloos te bedienen vanuit iedere kamer in huis.

"Sonos streeft ernaar het voor de consument gemakkelijk te maken om te bestellen, te installeren en te genieten van muziek in het hele huis met ons draadloze digitale muzieksysteem," zegt John MacFarlane, CEO van Sonos. "Deze nieuwe bundle is voor de muziekliefhebber van grote waarde om draadloos van muziek te genieten in twee kamers en de digitale muziek te bedienen vanuit de palm van uw hand."

De BU130 is de meest prijsbewuste bundle in de geschiedenis van Sonos. De nieuwe prijsstelling betekent een besparing van 20 ten opzichte van de som van de losse componenten.

Ook willen wij u vandaag informeren over de prijswijzigingen voor het Sonos assortiment om de groei van Sonos verder te bevorderen in de Europese markt. De nieuwe prijzen voor het Sonos digitaal muzieksysteem zijn als volgt:


-- Sonos Bundle 130 - EUR999

-- Sonos ZonePlayer 80 - EUR349

-- Sonos ZonePlayer 100 - EUR499

-- Sonos Controller 100 - EUR399

-- Sonos Charging Cradle 100 - EUR39.99

-- Sonos Loudspeaker 100 - EUR179


-- Alle prijzen zijn inclusief BTW.

De BU101, BU101SPK en BU80 worden met de introductie van de nieuwe Bundle 130 uit het assortiment genomen en zullen niet meer leverbaar zijn.

In de Sonos traditie om constant de muziekbeleving te verbeteren, kondigt Sonos ook vandaag de Sonos 2.2 software update aan voor alle klanten. Met slechts één druk op de knop wordt elke zone bijgewerkt met meer muziek alarmopties, verbeterde Internet radio betrouwbaarheid door een automatische herstart van de verbinding, FLAC album art support en meer. Voor meer informatie over deze nieuwe Sonos functies kunt u terecht op: www.sonos.com/support/software_updates/.

Het Sonos digitaal muzieksysteem is het eerste en enige draadloze multiroom muzieksysteem met kleurenscherm uitgevoerde controller. De gebruiker kan in het hele huis genieten van digitale muziek. Voor meer informatie over Sonos en het vinden van een gekwalificeerde Sonos dealer in de buurt, kunt u terecht op: www.eu.sonos.com.

About Sonos, Inc.

Sonos(R) is de toonaangevende ontwikkelaar van draadloos multiroom audiosystemen voor digitale muziek. Met partners voor audio services als Audible.com(R), eMusic(R), Napster(TM), Yahoo! Music(TM) Unlimited, en meer, geeft Sonos muziekliefhebbers toegang tot miljoenen muzieknummers en gesproken boeken. Sonos wordt in meer dan 50 landen verkocht over de hele wereld. Sonos is een geprivatiseerd bedrijf, het hoofdkantoor is gevestigd in Santa Barbara, California, Amerika met ondersteunende kantoren in Cambrigde, Massachusetts, Amerika -Hilversum, Nederland en Penang, Maleisië. Meer informatie over Sonos of het Sonos digitaal muzieksysteem kunt u terecht op www.eu.sonos.com.

Contact:

Media contacten: Thomas Meyer Sonos, Inc., +1-714-389-4639 - o +1-949-212-6201 - m, Thomas.meyer@sonos.com, Rachel Stagnaro, Sonos, Inc., +1-805-965-3001 ext. 275 - o,
+1-805-450-3570 - m, Rachel.stagnaro@sonos.com