Politie Gelderland-Zuid

Aanhouding voor inbraak

Nijmegen, 25-05-2007 o Donderdagnacht omstreeks half drie kreeg de politie een melding dat de rolluiken van een bedrijfspand aan de Van Hogendorpstraat op dat moment opengebroken werden.

Toen de politie ter plaatse was, vernamen zij dat de mogelijke verdachten al waren weggerend in een onbekende richting. Agenten zochten de omgeving af, maar er werd niemand aangetroffen.

Rond half zeven s ochtends kreeg de politie opnieuw een melding van inbraak bij hetzelfde bedrijfspand. Ter plaatse zagen agenten dat de rolluiken van het pand vernield waren. Een getuige vertelde dat de dader nog binnen in het pand moest zitten. Op dat moment hoorden de agenten ook gestommel in het pand. Bij het verder openbreken van het rolluik zagen zij de verdachte. Hij had een schroevendraaier in zijn hand die hij uitstak in de richting van de politie.

De politie gaf aan dat de man moest meewerken aan zijn aanhouding. Een politiehond stond klaar om anders mee te helpen. De verdachte, een 32-jarige man uit Nijmegen, gaf aan dat hij geen politiehond op zich af wilde en werkte vervolgens mee. Hij werd overgebracht naar het bureau. (12)

Laatst gewijzigd 25-05-2007 11:45 | © Politie Gelderland-Zuid |