KNHS


FNRS kwaliteitskeurmerk nu ook aan gevels IST-pensionstallen 25 mei 2007
FNRS sterrenborden

Acht Instructie, Sport, Trainings- (IST) en Pensionstallen die aangesloten zijn bij brancheorganisatie FNRS hebben afgelopen maandag hun FNRS gevelbord, sterrenbord en veiligheidscertificaat in ontvangst mogen nemen.

Dit is een primeur binnen de hippische wereld zegt Joep Bartels, bestuurslid FNRS. Het is niet makkelijk om zon diversiteit aan hippische ondernemingen te beoordelen op onder andere het niveau van management en instructie, de stallen en rijfaciliteiten, en de verblijfsruimte van de accommodatie. Het speciaal aangepaste sterrensysteem is dan ook zorgvuldig opgesteld en uitgebreid getest, met de inmiddels acht gekeurde bedrijven als resultaat. Daar zijn we best trots op, aldus Bartels. Ook Wilfred Franken, directeur van de FNRS, is verheugd. Het is een goede ontwikkeling dat ook deze categorie van onze leden hebben besloten het Veiligheidscertificaat (VHC) als toelatingseis voor het lidmaatschap van de FNRS te stellen. Hiermee vergroten we het onderscheidend vermogen van onze leden en kunnen ook deze ondernemers gebruik maken van de speciaal op maat gemaakte FNRS bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De FNRS staat voor kwaliteit en dat uit zich weer op deze dag!

Op de foto v.l.n.r. : Monique Hijdra (MH Stables; Houten), Daniëlle Keur (Dressuurstal Daniëlle Keur; Assendelft), Tineke Bartels (Academy-Stal Bartels; Hooge Mierde), Dorry Raijmakers (Stal Raijmakers; Asten), Ellen Campagne (Stoeterij Sterrehof; Nunspeet),Martin Stegeman (Stegeman VOF; De Blesse), Alexandra van der Peijl (Alexandra van der Peijl; Oene), Gaby Maarsse (Mts. De Droogstal; Wellerlooi).