Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Nieuwe SophosLabs blog voor het laatste security nieuws

24-u blog geschreven door security experts van SophosLabs

Gorinchem, 25 mei 2007 - Sophos, wereldleider in IT security en control, kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe security blog. Deze is speciaal ontworpen om computergebruikers te voorzien van de allernieuwste security nieuwsflashes, alsook commentaar en achtergrondinformatie rond opkomende security bedreigingen.

De SophosLabs blog, geschreven door vooraanstaande security experts bij SophosLabs, Sophos' wereldwijde netwerk van malware en spam analysecentra, zal verschillende keren per dag geüpdate worden met de laatste technische informatie en interessante weetjes. Dankzij het regelmatig toevoegen van reacties van onderzoekers, gebaseerd in Oxford, Boston, Vancouver en Sydney, maakt het mogelijk om de SophosLabs blog 24 uur per dag van updates te voorzien.

"In een maatschappij waar security bedreigingen zeer snel evolueren, is het noodzakelijk dat bedrijven zeer snel toegang hebben tot informatie over de verschillen qua bedreigingen, welke hiervan interessant zijn en welke voor problemen zouden kunnen zorgen", zegt Mark Harris, algemeen directeur van SophosLabs. "Deze nieuwe blog levert voor onze klanten, business partners en het algemene publiek up-to-date informatie rond nieuwe malware en spam-technologieën, achtergrondinformatie rond webgebaseerde bedreigingen en zelfs voorbeelden van wanneer hackers het helemaal verkeerd hebben."

Marnix van Meer, Directeur van Sophos Benelux, concludeert: "Het is onze taak om als security leverancier niet enkel de juiste oplossingen te leveren om een optimale beveiliging te bewerkstelligen, maar tevens onze klanten en de computergebruiker in het algemeen te voorzien van de laatste informatie rond de nieuwste bedreigingen en hun te helpen om zich terdege te beschermen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze blog van groot belang is, zeker wanneer het gaat om het allerlaatste security nieuws, vers van de pers."

De SophosLabs blog is te bekijken op: http://www.sophos.com/blog

Updates zijn beschikbaar via RSS feeds. Bezoet http://www.sophos.com/feeds voor meer informatie.

Over Sophos Benelux

Sophos Benelux, gevestigd in Gorinchem, is een Sophos-distributeur die zich richt op het leveren van Sophos-producten en -diensten aan partners, resellers en klanten in de Benelux. Sophos is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde oplossingen die internetdreigingen tegen gaan. Het bedrijf ontwikkelt software tegen virussen, spyware, spam en policy-misbruik, voor bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheidssector. Meer informatie is beschikbaar via www.sophosbenelux.com

Over Sophos

Sophos is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde oplossingen die internetbedreigingen tegen gaan. Het bedrijf ontwikkelt software tegen virussen, spyware, spam en policy-misbruik, voor bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheidssector. Het hoofdkantoor van Sophos bevindt zich in Groot-Brittanië. Inmiddels zijn er meer dan 35 miljoen Sophos-gebruikers in ruim 150 landen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk van centra die bedreigingen analyseren, is Sophos in staat snel te reageren op nieuwe dreigingen, ongeacht de complexiteit ervan. Hierdoor wordt een optimale klanttevredenheid nagestreefd.

Voor meer informatie en/of een telefonische toelichting, gelieve contact op te nemen met:

Sophos Benelux
Marnix van Meer
Tel: +31 655700255
m.vanmeer(at)sophosbenelux.com

Creative Strategies
Elke De Ridder
Tel: +32 2 267 41 60
ederidder(at)creative-strategies.eu.com