Jan Loorbach in bestuur NautaDutilh

Amsterdam, 25 mei 2007 - Jan Loorbach is benoemd tot lid van het bestuur van NautaDutilh. Hij volgt Tjitske Cieremans op die zich na een bestuursperiode van drie jaar weer volledig richt op de verzekeringsrechtpraktijk. Het bestuur bestaat verder uit voorzitter Marc Blom die voor een tweede periode van drie jaar is benoemd en Peter van der Meij die eind 2005 als professioneel bestuurder van NautaDutilh aantrad. De benoemingen vonden plaats in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van vandaag.

Jan Loorbach is partner in de Corporate & Commercial litigation praktijkgroep van NautaDutilh in Rotterdam. Hij is vooral actief op het gebied van gezondheidsrecht, sportrecht en partnershipdisputen. Jan Loorbach werkt sinds 1971 bij NautaDutilh en werd partner in 1979. Hij was Deken van de Rotterdamse Orde van Advocaten van 1996 tot 1999. Ook was hij basketball international en Chef de Mission van de Nederlandse afvaardiging naar de Olympische Spelen in Sydney (2000). Hij was lid van de Commissie Advocatuur die in 2006 de Minister adviseerde over het functioneren van de advocatuur.

Binnen het bestuur wordt Jan Loorbach verantwoordelijk voor de Human Resource portefeuille, een onderwerp waarmee hij zich in het verleden binnen NautaDutilh ook al bezighield.

Jan Loorbach is benoemd tot 1 januari 2010. Op die datum zal hij als partner van NautaDutilh terugtreden.

Over NautaDutilh

NautaDutilh is één van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux met 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Het kantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam en werkt op niet-exclusieve basis samen met toonaangevende kantoren wereldwijd. NautaDutilh biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau en adviseert een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers bij complexe transacties en juridische vraagstukken. NautaDutilh wordt aanbevolen door de belangrijkste internationale juridische publicaties The European Legal 500 en Chambers' Global directory.

www.nautadutilh.com

Contact voor Media:

Margaret van Kempen

m.vankempen@kempenpr.nl

070 ­ 346 3760 en 0653 805 856