Grontmij

Grontmij NV



Aandelensplitsing/splitsing van certificaten

In de op 10 mei 2007 gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Grontmij N.V. is onder andere besloten de statuten van de vennootschap te wijzigen.

De wijziging houdt ondermeer in een splitsing van de aandelen in de verhouding 1:4. Deze statutenwijziging zal op 1 juni 2007 plaatsvinden. Als gevolg hiervan zal ieder certificaat van een gewoon aandeel in Grontmij N.V. (âCertificaatâ) met een nominale waarde van EUR 1,00 per Certificaat gesplitst worden in vier Certificaten met een nominale waarde van EUR 0,25 per Certificaat.

Bij het Nederlands Giraal Instituut voor Giraal Effectenverkeer B.V. (âNECIGEFâ) zal een nieuw permanent verzamelbewijs gedeponeerd worden dat de Certificaten aan toonder met de nieuwe nominale waarde belichaamt. NECIGEF zal in samenwerking met Fortis Bank zorgdragen voor verwisseling van de Certificaten. Houders van Certificaten aan toonder behoeven derhalve zelf geen actie te ondernemen.

Aan Euronext Amsterdam is verzocht de notering van de Certificaten met ingang van 4 juni 2007 met de nieuwe nominale waarde van EUR 0,25 te doen geschieden onder de ISIN code NL0000853034 en fondscode 85303.

Een en ander zal plaatsvinden onder voorbehoud dat op 1 juni 2007 de akte houdende wijziging van de statuten zal worden gepasseerd.

Raad van Bestuur Grontmij N.V. Bestuur Stichting Administratiekantoor van aandelen Grontmij N.V.

De Bilt, 25 mei 2007