Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

C&A en Jan Smit brengen de J-style Limited Edition for kids

Jan Smit denkt al aan kinderen!

Amsterdam, 25 mei 2007 - Vanaf maandag 28 mei is bij C&A de exclusieve Limited Edition collectie voor kids verkrijgbaar in 85 van de 115 filialen. Na het succes van de kledinglijn J-style voor dames en heren komt Jan Smit op verzoek van zijn jonge fans met een hippe kindercollectie. In tegenstelling tot de J-style collectie voor dames en heren, die continue aanwezig is bij C&A, gaat het hier om een Limited Edition. Jongens en meiden die zich in J-style willen kleden, moeten er dus snel bij zijn.

De J-Style kidscollectie
De J-Style Limited Edition kidscollectie is er zowel voor meisjes als voor jongens. De stijl van de kleding is in lijn met de collecties voor dames en heren: echt J-Style! Veel felle zomerkleuren die de zon laten schijnen, maar ook een zwart-wit thema dat lekker stoer is. Daarbij komen veel prints terug op de tops: het J-Style logo, ruige gitaren en teksten zoals 'True Jan fan'. Om de collectie compleet te maken zijn er stoere boxershorts voor de jongens en leuke ondergoedsetjes voor de meisjes. De gelimiteerde collectie is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 176.

Jan in zomermode
Vanaf zaterdag 26 mei is Jan Smit in de nieuwste C&A commercial te zien. Jan laat samen met z'n vrienden Nick, Simon en Kees én Sjimmy Bruijninckx, het exclusieve gezicht van C&A, de actuele zomermode zien. Voor de opnames van deze zomerse commercial zijn zij een maand geleden afgereisd naar Zuid-Spanje.

Jan Smit en C&A
Jan Smit en C&A werken vanaf september 2006 samen! In de afgelopen 9 maanden is er veel gebeurd en bereikt: de collecties J-style en Jan's keuze voor dames en heren zijn het gehele seizoen succesvol verkocht in alle 115 filialen. De collecties voor dames en heren waren beide een groot succes en de underwearcollectie was een absoluut hoogtepunt. Nu dus een kindercollectie bij 85 C&A-filialen!

Noot voor de redactie