Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 28-05-2007

Politie houdt autodief aan

Nistelrode Maandagochtend kreeg de politie de melding dat zojuist een bedrijfsbus was weggenomen in de Wilhelminastraat. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en kon op de A2 ter hoogte van Zaltbommel de 41-jarige verdachte uit Culemborg in de gestolen bus aanhouden. De man is ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.

Dronken automobilist veroorzaakt aanrijding

Sint Anthonis Zondagavond is in de Stevensbeekseweg in Stevensbeek een 44-jarige man uit Overloon aangehouden. De automobilist reed op de Stevensbeekseweg tegen een fietsstalling aan en is vervolgens doorgereden. De man stopte vervolgens en wilde gaan slapen in de auto. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Toen de inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie de man wilden aanhouden verzette hij zich hevig. Het rijbewijs van de man is ingenomen en hij is op het politiebureau inverzekeringgesteld.

Politie pakt huiselijk geweld aan

Heusden In de nacht van zondag op maandag is in haar woning in Heusden een 32-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van mishandeling van haar dochter en is inverzekeringgesteld.

Politie neemt harddrugs in beslag

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag is in de Torenstraat een 23-jarige Bosschenaar aangehouden. De man had veertien gripzakjes met vermoedelijk harddrugs bij zich. De politie heeft de harddrugs en een hoeveelheid geld inbeslaggenomen. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Aanhoudingen na bedreiging en mishandeling

Vinkel In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie de melding van onenigheid in de Brugstraat. Een aantal personen was bedreigd en bespuugd. De twee 17-jarige verdachten uit Berghem konden ter plaatse door de inmiddels gearriveerde politie worden aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek naar de toedracht en aanleiding ingesloten in het politiebureau.

Vught Zondagavond kreeg de politie de melding van een vechtpartij in de Kikvorsch. Een 14-jarige jongen uit Duitsland liep als gevolg van een mishandeling een gekneusde heup op. Ter plaatse is een 15-jarige jongen uit Vught aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Hij is na verhoor op het politiebureau weer in vrijheid gesteld. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Erp Zondagavond is in de Hackerom een 26-jarige man uit Helmond aangehouden. De man bedreigde enkele omstanders en pleegde vernielingen aan een geparkeerd staande fiets. Tevens zou hij een 29-jarige man uit Heesch zonder reden in zijn gezicht hebben geslagen. De inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie heeft de man meegenomen en ingesloten.

Politie neemt wapen in beslag

Vught Maandagochtend is in de Vliertstraat een 19-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. Surveillerende agenten controleerden de auto van de man en troffen daarin een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan. Deze is in beslag genomen. De verdachte is voor verhoor ingesloten. Een eveneens 19-jarige inzittende uit Vught had een hoeveelheid speed bij zich. Dit is inbeslaggenomen en vernietigd.

Laatst gewijzigd 28-05-2007 14:09 | © Politie Brabant-Noord