Gemeente Abcoude


Rijksstraatweg afgesloten

In de nachten van 30 en 31 mei wordt er gewerkt aan verschillende drempels op de Rijksstraatweg tussen Abcoude en Loenersloot. Om het onderhoud zo goed mogelijk uit te voeren en de overlast te beperken vinden de werkzaamheden s avonds en s nachts plaats. De Rijksstraatweg wordt tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk afgesloten.


- Woensdag 30 mei 19.00 uur tot donderdag 31 mei 06.00 uur wordt de Rijksstraatweg tussen huisnummer 95 en de begraafplaats afgesloten.
- Donderdag 31 mei 19.00 uur tot vrijdag 1 juni 06.00 uur wordt de Rijksstraatweg tussen huisnummer 19/21 en 43 afgesloten.

Door onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat in de nacht van vrijdag op zaterdag nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Tijdens de werkzaamheden in de avonduren zet busbedrijf BBA pendelbusjes in van en naar buslijn 120. Verkeer wordt met borden omgeleid, fietsers kunnen lopend langs de werkzaamheden.

Overdag worden de fietspaden naast de drempels voorzien van nieuwe verharding, de weg is dan niet afgesloten, wel kan enige hinder ontstaan.

De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken. De gemeente rekent op uw begrip.