Presentatie manifest 7 nieuwe veren, zo kan het niet langer met de PvdA

Een pleidooi voor een sociaal-democratische koers en politieke regie.

Op woensdag 30 mei aanvang 17.00 uur presenteert Jacques Monasch in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag zijn manifest 7 nieuwe veren, een pleidooi voor een sociaal-democratische koers en politieke regie.

In het manifest worden zeven nieuwe veren centraal gesteld die tot een scherpe sociaal-democratische koers en meer politieke regie moeten leiden. Het manifest moet het begin van een nieuwe beweging binnen de PvdA gaan vormen.

De zeven veren gaan over de kern van de sociaal-democratie, het belang van 1e klas collectieve voorzieningen, nationale identiteit én internationale oriëntatie en doet uitspraken over concrete onderwerpen als topinkomens, het al dan niet houden van een EU referendum, het aandelenkapitalisme, de missie in Afghanistan en de inrichting van de partijorganisatie en de rol van de partijleider en de nieuwe partijvoorzitter.

Het manifest en het bijbehorende persbericht is beschikbaar tijdens de persconferentie en op aanvraag onder embargo voorafgaand via de email verkrijgbaar op woensdag 30 mei tussen 12.30 en 14.30 uur bij:

Jacques Monasch
2nd Constantijn Huygensstreet 79
1054 CS Amsterdam.

+ 31 (0)6 12967238
jacquesmonasch@planet.nl