PvdA Rotterdam


Marco bedankt bewoners voor succes meldpunt!

Wo 30 Mei 2007 - Redactie
Marco bedankt bewoners voor succes meldpunt!

Marco Heijmen deed in maart een oproep aan alle Rotterdammers die een kapotte lantaarnpaal hebben gemeld bij de gemeente, maar die nog niet gerepareerd is, zich te melden. Want er zijn teveel lantaarnpalen te vaak en te langdurig kapot in Rotterdam. Het liep direct storm bij het meldpunt van de PvdA. Dankzij de grote betrokkenheid van alle bewoners is dit meldpunt een succes geworden.

Vandaag stond het onderwerp, op aandringen van Marco Heijmen, op de agenda van de raadscommissie. De PvdA heeft het overweldigende aantal meldingen gebundeld in een dossier en dit overhandigd aan wethouder Bolsius. De wethouder heeft de problemen erkend en zal op zoek gaan naar een oplossing. Ook zal hij nog in het bijzonder een reactie geven op het dossier.

De defecte verlichting is veel bewoners een doorn in het oog. Vaak duurt het heel lang om klachten te laten verhelpen. Dat is niet alleen vervelend, het kan ook onveilige situaties opleveren. "Bewoners zijn bovendien het wachten beu en verliezen hierdoor het vertrouwen in de dienstverlening van de gemeente. En dat is jammer, want deze betrokken bewoners heb je als gemeente hard nodig," concludeert Heijmen aan de hand van de klachten. "Ik wil daarom alle alle mensen die een melding hebben gedaan van harte bedanken voor hun medewerking. Daarnaast wil ik iedereen oproepen om hun klachten massaal bij 0800-1545 te melden. De wethouder heeft toegezegd aan een oplossing te gaan werken. Ik heb uw hulp nodig om hem hieraan te houden!"