Gemeente Rotterdam

Op 31 mei organiseert het OBR voor de tweede keer het evenement Rotterdam, spirit of media in de studios van de Schiecentrale. Tijdens dit gratis te bezoeken evenement ontdekt u wat Rotterdam als creatieve stad aan kwaliteit, lef en gedrevenheid te bieden heeft. Oplossingen en noviteiten die ook voor uw bedrijf meer dan interessant zijn. Van medisch tot logistiek, van gaming tot ICT.

Nieuwe contacten, nieuwe inspiratie
Doel is om uw communicatievraag te koppelen aan de bedrijven met creatieve oplossingen.Spirit of media is dit jaar nog groter en professioneler. U hoort alles over de nieuwste ontwikkelingen in communicatie en media. Daarnaast zijn er volop netwerkmogelijkheden.

Mediaconomie
Onze economie wordt in grote mate bepaald door imago, media en communicatie, kortom mediaconomie. Bedrijven zijn steeds afhankelijker van alle beschikbare technieken. Het thema mediaconomie wordt uitgelicht in masterclasses, trendspeeches en forumdiscussies. Zo krijgt u in zeer korte tijd een goed beeld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. internet, animatie, gaming, de nieuwste media, radio en tv & film. Verder kunt u de hele dag de infomarkt bezoeken waar (media)bedrijven en instellingen informatie bieden over hun producten en diensten. Keuze genoeg om zelf een boeiend programma samen te stellen.



Bron: Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, 09-05-2007