Ingezonden persbericht


Earnest Stewart geeft voetbalclinic bij Hemelrijk

Op zondag 3 juni a.s. zal Earnest Stewart een voetbalclinic verzorgen voor kinderen tot 12 jaar bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Deelname aan de clinic is gratis en inschrijven hiervoor kan nu al via de website www.billybird.nl/clinic

In 2001 werd hij in de Verenigde Staten nog uitgeroepen tot 'voetballer van het jaar'. Earnest Stewart, met de bijnaam Earnie, heeft zowel in Nederland als in de Verenigde Staten een behoorlijke CV opgebouwd als profvoetballer. De laatste jaren heeft hij in de eredivisie gespeeld bij Willem II, NAC én het Amerikaanse DC United. Momenteel is hij weer in Nederland actief als technisch directeur van NAC. Daarnaast is hij als abonnementhouder al vele jaren een trouwe bezoeker van het park, niet voor niets is Hemelrijk trots op dit voetbaltalent!

Clinic
De clinic vindt plaats op zondag 3 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Mits er nog plaats is kunnen alle jongens en meiden tot 12 jaar zich hiervoor inschrijven. Maar let op: de deelnamecapaciteit is beperkt en vol = vol (kijken kan natuurlijk altijd!). Abonnementhouders van BillyBird Park Hemelrijk kunnen gratis deelnemen, niet-abonnementhouders betalen bij de Receptie de normale entreeprijs voor het park. Inschrijven voor de clinic kan via www.billybird.nl/clinic. Wanneer de inschrijving via e-mail is bevestigd, word je op zondag 3 juni om 15.00 uur door Earnest verwacht op het voetbalveld van Hemelrijk. Voor en na de clinic kunnen alle deelnemers zich uiteraard uitleven in het park en voor de nodige afkoeling terecht in het strandbad. Vergeet dus naast je sportieve kleding je zwemkleding niet mee te nemen! Voorafgaand aan de clinic zal Earnest Stewart ook nog een nieuwe aanwinst voor het voetbalveld onthullen. Wat dit precies zal zijn blijft nog even geheim!

BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird Park Hemelrijk is gelegen in het Brabantse Volkel (gem. Uden) en beschikt naast een groot strandbad ook over de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis, een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin en het uitgestrekte survivalgebied Outback Valley. BillyBird Park Hemelrijk is 365 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend, beschikt over 60.000 abonnementhouders en ontvangt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers. Op dit moment zijn er tevens plannen voor een tweede BillyBird Park in het Limburgse Beesel (Drakenrijk) en een derde BillyBird Park in het Brabantse Cranendonck (Muzenrijk). Meer informatie vindt u op www.billybird.nl.