Ingezonden persbericht


Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk Tilburg

PERSBERICHT

Globetrotters:

multiculturele wandeling door het centrum van Tilburg

Wandelen, eten en onverwachte ontmoetingen op zondag 3 juni

Op zondag 3 juni organiseert Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk (SNV) in samenwerking met Díptic (bureau voor culturele projecten) een multiculturele wandeling door het centrum van Tilburg. Verschillende culturen, eten en ontmoeting staan centraal op deze zondag in juni. De wandeling gaat langs verschillende locaties, waar bezoekers niet alleen van exotische hapjes kunnen genieten, maar ook van multicultureel entertainment.

De wandeling begint bij museum Scryption. Vervolgens worden bezoekers langs verschillende locaties geleid, zoals de synagoge, restaurant de Imme en de openbare bibliotheek. Bij elke locatie krijgen zij een verrassend programma voorgeschoteld. Afhankelijk van het aantal mensen, zullen de bezoekers ingedeeld worden in groepen, die elk uur vanaf 11 uur starten met de wandeling.

GlobeTrotters

De wandeling is een activiteit van GlobeTrotters, een programma van SNV waarbij multiculturele ontmoeting voorop staat. Deze editie, de vierde alweer, laat u graag zien hoe mensen uit verschillende landen elkaar kunnen ontmoeten door middel van cultuur en eten.

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom deel te nemen aan deze wandeling, die ook geschikt is voor kinderen. Aanmelden is mogelijk tot en met 28 mei. U kunt dan bellen met Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk (SNV), 013 - 536 36 30 en vragen naar Carolien of Liesbeth, of u kunt zich aanmelden via www.vwmb.nl onder de link 'activiteiten'. Ook voor meer informatie kunt u daar terecht. De kosten bedragen ¤3,50 per persoon.