Ingezonden persbericht


Uitnodiging opening tentoonstelling Form & the City

Zondag 3 juni 2007, 11.00 uur

Gebouw deelgemeentekantoor Feijenoord

Ruim 60 studenten uit de hele wereld zijn op dit moment bezig met het ontwerpen van in het oog springende gebouwen voor Rotterdam Zuid. Zij nemen deel aan de masterclass van de 3e Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR). De resultaten van hun werk zijn vanaf 3 juni een maand lang te zien op de bovenste etage van het deelgemeentekantoor Feijenoord aan de Maashaven. De tentoonstelling is gratis toegankelijk.

Het Pact op Zuid en de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam nodigen u graag uit voor de opening van de tentoonstelling op zondag 3 juni om 11.00 uur. De opening wordt verricht door wethouder Orhan Kaya.

Programma

10.30 uur Inloop

11.00 uur Welkom door Robbert Baruch, vice-voorzitter van deelgemeente Feijenoord

11.o5 uur Introductie op de tentoonstelling door Christine de Baan, Hoofd Programma IABR

11.15 uur Opening door Orhan Kaya, wethouder Participatie en Cultuur

12.00 uur Afsluiting officiële gedeelte. De tentoonstelling is tot 17.00 uur te bezichtigen

Adres

Het kantoor van deelgemeente Feijenoord is gevestigd aan de Maashaven, Rotterdam Zuid, op 3 minuten lopen van metrostation Maashaven. De ingang voor de tentoonstelling bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, Paul Krugerstraat 181.

De openingstijden van de tentoonstelling zijn: Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Zondag 3 juni is ook de Open Dag van de IABR met van 11.00 tot 17.00 uur:

Gratis toegang tot de Kunsthal Rotterdam en het Nederlands Architectuurinstituut, rondleidingen, fietstochten, lezingen, presentaties en optredens.

Meer informatie op: www.biennalerotterdam.nl