Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De serie buttons 'With Love' als middel tot een positieve tendens in het contact tussen mensen.

Amsterdam, 16 mei 2007

Akooka is uit op een samenleving waarin mensen vriendelijker met elkaar om gaan. Deze levensvisie heeft zij vormgegeven in drie buttons, de serie 'With Love'. De basis voor de buttons zijn drie simpele en elementaire handelingen: geven en ontvangen van een hartelijke begroeting ('Hello'), een compliment ('Good for You') en respect ('Respect'). Zondag 3 juni presenteert Akooka om 15:30 uur haar serie 'With Love' in haar atelier 'Akooka Works' in de Witte de Withstraat 22A-hs.

Akooka hoopt dat velen haar positieve impuls voor een positiever en beter contact tussen mensen zullen steunen, en dat zij helpen deze impuls verder te verspreiden. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan het verspreiden van deze positieve impuls wordt uitgenodigd de buttons uit de serie 'With Love' van Akooka te bekijken. Op zondag 3 juni presenteert zij om 15:30 haar serie 'With Love' in haar atelier 'Akooka Works' in de Witte de Withstraat 22A-hs. Tevens zal Akooka om haar visie ook in daad uit te dragen hier de button 'Hello' uitdelen aan de mensen die zij mag begroeten en ontmoeten.

Akooka heeft gekozen haar visie met buttons uit te dragen omdat het een heel directe en mobiele vorm van communicatie is. Wie de button draagt straalt de achterliggende betekenis uit, bewust of onbewust! Daarnaast maken alle dragers van de button de toeschouwers deelgenoot. Hiermee wordt de boodschap en het gebaar doorgegeven.

Akooka deelt de button 'Hello' uit de serie 'With Love' in de maand juni uit in haar atelier. De openingstijden zijn te vinden op de website www.akookaworks.nl. Daarnaast begroet zaterdag 2 juni tussen 14:00 en 16:00 uur een steltloopster de bezoekers van de dansvoorstellingen op het Mercatorplein met het uitdelen van de button 'Hello'.

Vriendelijk bedankt voor uw interesse,
Anouk Reuder

Voor meer informatie en achtergrond kunt u met mij contact opnemen, ook buiten kantoor uren.

Anouk Reuder
Witte de Withstraat 22A-hs
1057XW Amsterdam
020-7786655\ 06-10100600
contact@akooka.nl
www.akooka.nl


---- --