Time : 17:23:47
Date : 05 June 2007
Sender Name: Immotheker

IMMOTHEKER OPENT KANTOREN IN LUIK EN CHARLEROI

Leuven, 5 juni 2007 - Immotheker, de onafhankelijke adviseur in hypothecair krediet en woonplanning, opende zopas nieuw kantoren in Luik en Charleroi. Hiermee zet Immotheker een verdere stap in de concretisering van zijn expansieplannen in Wallonië.

Strategische expansie
Eén van de prioriteiten voor 2007 van onafhankelijk woonplanning adviseur Immotheker was het verderzetten van een weldoordachte uitbreiding van het aantal kantoren in Wallonië. Gesterkt door enerzijds het succes van de reeds bestaande Immotheker-kantoren in Namen en Waterloo (sinds begin 2006), en de toenemende vraag naar de dienstverlening van Immotheker in Wallonië, heeft Immotheker recentelijk nieuwe kantoren geopend in Luik en Charleroi. Hiermee wordt de definitieve doorbraak van Immotheker in Wallonië niet alleen een feit, maar wordt Immotheker meer dan ooit dé nationale referentie op het vlak van onafhankelijk hypotheek- en woonplanning advies.

500 gratis Hypotwisters!
Om zijn nieuwe kantoren feestelijk in te huldigen, geeft Immotheker in zowel Luik als Charleroi telkens 500 Hypotwister-abonnementen weg. Hypotwister is een exclusief product van Immotheker dat dagelijks de hypothecaire kredietformules van de verschillende banken vergelijkt. Mensen die intekenen op de Hypotwister-formule krijgen op geregelde tijdstippen een rapport hierover toegezonden en ontvangen via sms of per e-mail een bericht wanneer het interessant voor hen wordt om hun hypotheeklening in een goedkopere formule om te zetten. Eénmalige activicatiekost van de Hypotwister bedraagt 150 euro.

Meer informatie over deze geschenken van Immotheker in de nieuwe kantoren:

Immotheker Luik
Boulevard Piercot, 44
4000 LUIK

+32 4 250 58 08

Immotheker Charleroi
Grand-Rue, 156
6000 CHARLEROI

+32 71 42 19 40