Luxury Lifestyle Services Amsterdam legt cliënten in de watten


AMSTERDAM, 20070605 -- In de komende jaren zal stress in ons hectisch bestaan alleen maar toenemen. Ambitieuze mensen hebben doorgaans niet veel vrije tijd. Fulltime werken en ook nog een gezin. Hoe combineert men dit alles: door op een andere manier met de schaarse vrije tijd om te leren gaan. Dit blijkt ook uit een onderzoek van het Sociaal- en Cultureel Planbureau. De eigentijdse onderneming Luxury Lifestyle Services springt hierop in en ontlast mensen o.a. van hun dagelijkse privé - werkzaamheden.

Luxury Lifestyle Services is een nieuw fenomeen in Amsterdam. Deze jonge innovatieve onderneming heeft net haar deuren geopend. Luxury Lifestyle Services neemt veel werk uit handen van druk bezette mensen. De Personal Assistant regelt zaken zoals bijvoorbeeld een zakendiner, borrel, of bruiloft maar ook kleine diensten zoals het regelen van een loodgieter, de dierenarts of het aanvragen van voorzieningen voor ouderen.

De behoefte aan privé en/of zakelijke werkzaamheden uit te besteden groeit met de dag. Iedereen kent het wel die onverwachte situaties die veel stress opleveren. Wat doe je als je vaststaat in de file en je bent te laat om je kinderen af te halen van school. Niemand heeft op dat moment tijd en je zit met je handen in het haar. Of je wilt belangrijke zakenpartners op de borrel laten komen maar je hebt geen tijd om dit snel te regelen. Luxury Lifestyle Services kan alle besognes regelen. Van kleine tot grote diensten, niets is te gek voor Luxury Lifestyle Services.

De organisatie richt zich op diverse doelgroepen. Hieronder vallen o.a. zakenmensen, tweeverdieners, singles, expats, ouderen en gehandicapten.
Kwaliteit, klantvriendelijkheid, en service staan hoog in het vaandel bij Luxury Lifestyle Services.

De komende tien jaar zullen er in de Zuidas (Amsterdam Zuid) nationale en internationale bedrijven, particuliere woningen en winkels gebouwd worden. In totaal gaan er 51.000 arbeidsplaatsen bij komen, 8700 woningen, 9 scholen en 3 kinderdagverblijven. Een deel van deze arbeidsplaatsen zal vervuld worden door expats. Vaak hebben deze mensen geen tijd om alle zaken op orde te brengen als zij net in Nederland zijn gearriveerd. Hier ziet Luxury Lifestyle Services een nieuwe markt liggen. Wij spelen in op de behoefte van o.a deze doelgroep.

De oprichtster van deze jonge onderneming, Sonja Bestebroer is van mening dat men steeds meer op een hoger niveau zal gaan leven. Een Personal Assistant inhuren zal in de toekomst als normaal beschouwd worden in Nederland. In het buitenland is men hier al langer mee bekend.

Luxury Lifestyle Services wil graag zijn cliënten in de watten leggen. Als de cliënten tevreden zijn,
zijn wij ook tevreden. Luxury Lifestyle Services zal in de toekomst een lifestyle gaan worden.

Zie voor meer info www.luxurylifestyleservices.nl





Ingezonden persbericht